Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Dá to někdo?, 21.05.2016 19:01, Zdeno(m), (Kvízy)
Obrázek stále čeká na autora správné pětice odpovědí ze včerejší sady...
Re: Dá to někdo?, 21.05.2016 19:15, Kájinka(m), (Kvízy)
Musí přijít Kájinka a poskládat to za Vás, vy wostudy. :-) 1. Podloubník siný 2. Kozák dubový 3. Slizák lepkavý 4. Hřib přívěskatý 5. Korálice trojklanná
Re: Re: Dá to někdo?, 21.05.2016 19:21, Zdeno(m), (Kvízy)
Tak, dobré skutky zasluhují potrestání...Ale Kájince patří dík...Korálice byla focena několik hodin před kvízem. U nás, na seweru, máme všechno (co najdeme...).
Re: Re: Re: Dá to někdo?, 21.05.2016 19:31, Kájinka(m), (Kvízy)
Obrázek patří MH a YOHANESSOVI za jejich determinaci
Re: Re: Re: Re: Dá to někdo?, 21.05.2016 19:51, Zdeno(m), (Kvízy)
Tak jó, ať se taky podívají...
Re: Re: Dá to někdo?, 21.05.2016 21:07, chorcheee(m), (Kvízy)
No jako sou to tu wostudy. Ani mipeře nepochválí tu vydařenou fotografickou studii! Prostě jak jsem psal - plno lidí si tu jen honem chce vystavit fotky a o ostatní se moc nezajímá/nemá čas. Přestože, jak to tady dlouhodobě sleduji, houby se mipera ne a ne naučit a její určení bývají pro mne stále často vtipným zpestřením , na fotografování - a to jsem si už také všimnul před nějakým časem - má talent obrovský. Ale o tom to asi je. Každý je v něčem fakt dobrý, měl by to pro své štěstí a sebevědomí pěstovat a rozvíjet. Menší problém asi je, že někteří takovou věc nestihnou najít dříve, než zemřou. No, ale to se tady myslím nikoho netýká .
Re: Re: Re: Dá to někdo?, 22.05.2016 11:02, mipera, (Kvízy)
Každý máme něco, tak jako ty se nikdy nenaučíš jednat s lidmi, tak já se nenaučím rozpoznat všechny druhy hub. Je to pro mě nepodstatné, pouze ráda fotky hub, které si ukládám, chci mít pojmenované. Mám spoustu jiných zájmů, toto je pro mě okrajová záležitost, i když příjemná. Jak již jsem psala, houby moc nekonzumuji. Za chvíli vyrážím na člun, kde se budu kochat tichem a krásnou přírodou z vodní hladiny. Do této pohody mi budou zpívat ptáčci, které si nahrávám a po příchodu domů, s pomocí PC určuji a ukládám s popisem. Tak hezký den...
Re: Re: Re: Re: Dá to někdo?, 22.05.2016 11:51, chorcheee(m), (Kvízy)
Děkuji za odpověď a přání! Jen chci znovu zdůraznit tu pochvalu za fotografie gloxínie. Lidé se většinou radši chytají toho negativního...
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30