Re: Re: No konečně..., 23.05.2016 01:02, Kraken(m), (Houby)
Tak jsem se teď mrkl na stránky a čučím jak puk!
To by mě nenapadlo, že fotka boráka, kterého tu najdu jednou, dvakrát do roka, v někom vyvolá takovéto emoce. Tak hrozná snad zase není.
Původně jsem na to vůbec nechtěl reagovat, udělali to už jiní a navíc jsi se mi Včeldo omluvil. Ale jednou jsi se vyjádřil k mému příspěvku, tak ti odpovím. Ty jsi totiž úplně vedle! Důvody, proč sem, nebo jinam já a jsem přesvědčen, že i ostatní, dávají fotografie hub a jiných objektů z přírody určitě nejsou tak nízké a odsouzeníhodné, jak je ty pejorativně popisuješ! U mě je to jednoznačně láska k přírodě a záliba ve focení, navíc mi to pomáhá překonat mou ne zrovna jednoduchou životní situaci. Samozřejmě, trochu soutěživosti v tom je taky, jako koření. Ale, že bych propadal depresi, když nenajdu nějakou houbu, nebo že bych záviděl, když jí najde někdo jiný? Nenech se vysmát, já ne a ani nikoho takového neznám!
A Dano, tahle tvoje reakce (Proč? Asi nejdeš s dobou, já taky ne, ale dneska je to tak, lidi se chovou jak dobytek ve výkrmu. Mě to taky vůbec nebaví, ale co mám dělat. Jinak jsi to napsal přesně.) je prostě pitomá! K první části, jak se to projevuje, že nejdeš s dobou? A o kterých lidech to píšeš? To myslíš nás, milovníky přírody? A k druhé části, vůbec tě to nebaví, ale nemůžeš nic dělat? Co a proč? Jen slova bez obsahu...
A ještě něco Včeldo, kdybychom sem přestali dávat podle tebe dětinské a vlastně nesmyslné fotografie hub, co by z těhle stránek zbylo? Já ti na to odpovím: NIC! Patrik, kterého ses rozhodl tolerovat, by to tu sám asi neutáhl. Bohužel je tu jen jeden. A ani ty bys neměl důvod vystupovat z řady a stát se pro někoho "inspirací". Jen nevím k čemu, přestat přispívat? Vždy mě byli podezřelí lidé, kteří sami sebe označují jako vyjímečné. To by totiž měli udělat jiní na základě jejich skutků! A omlouvám se těm davům houbařů, které jsem svým neuváženým uveřejněním snímku hřiba borového vyhnal do lesů!