Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
...dnešní okurková sezóna..., 29.04.2016 22:23, vlk(m), (O přírodě)
...před chvilkou jsme s choťou skončili...prvních 25 zavařených sklenic...polotovary...
Re: ...dnešní okurková sezóna..., 29.04.2016 22:23, vlk(m), (O přírodě)
...podle dost starého receptu po babičce...
Re: Re: ...dnešní okurková sezóna..., 29.04.2016 22:36, basset(m), (O přírodě)
.. nálev používám skoro stejný, místo sacharinu dávám stévii .. dávám i hřebíček .. koření dávám do nálevu .. nálev vařím
Re: Re: Re: ...dnešní okurková sezóna..., 30.04.2016 22:22, Zdeno(m), (O přírodě)
Sewer ctí "Burdův" nálev...Mistr válcuje desetiletí soupeře v houbách v octu, veškerá další zelenina skvělá, univerzální a jednoduchá příprava.. Mne těší, že u zrodu soutěží jsem se přichomýtl, když jsem si vzpomněl, jak maminka nakládala maso na svíčkovou do nálevu se zeleninou...
...příprava...
...babička nás vždy doslova ,,nutila,, nacpat sklenice tak, aby stačily dva šufánky nálevu...
...no a tu je dnešní výsledek...
...Region je včerejší...jo a kde jsme vzali okurky...???...to pár šikovnejch lidiček v jedné ,,firmě,, využívají vzniklé teplo v postaveném velkém skleníku...okurky jsou čisťounké...super velké...a za dvacku za kilo...no nekupte to...
Re: Re: ...dnešní okurková sezóna..., 29.04.2016 22:28, basset(m), (O přírodě)
S těmi nakládačkami to bude nejenom o Region, já je viděl u nás na tržnici minulý týden ve čtvrtek taky. Jo měl jsem stejné cukání je koupit jako Ty, ale nakonec jsem si je koupil pouze k zakousnutí
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30