Re: Re: Re: Re: prvosenky jarní nebo vyšší, 23.03.2016 21:44, Kraken(m), (O přírodě)
Děkuji všem za milá slova. Kájince ještě jednou velké díky za houbičky, zítra si z nich udělám lukulské hody. Ani ta paštička nebyla marná!
Forreste, víš, že mě ráno málem nepustili? Měl jsem už jen jeden podtlakový drén a pořád ještě mokval. Pustili mě teprve, když jsem jim řekl, že odvoz už je v Práglu. Ale ten drén mi nechali a musím tam příští čtvrtek znova na kontrolu a jeho vytáhnutí. S nějakým tím kilem navíc máš sakra pravdu, co bych teď za něj dal. Dostal jsem i nový, ještě tuhý pás, protože ten starý je celý od krve. Břicho i okolí mám jednu velkou modřinu a tlačí mě i do kostí. Budu ho muset nosit min. 6 neděl, než se mi to zahojí a síťka na vyztužení břišní stěny zaroste. Před chvílí jsem se trochu zakuckal a bolestí jsem si málem ucvrnkl do kalhot. Do lesa se se teď nějakou dobu nedostanu, maximálně si možná lajznu pár metrů od silnice, až pojedu v pondělí za manželkou do nemocnice. To musím nějak ustát.
Vůbec jsem si neuvědomil, že to sem Peťura dá a když jsem nahoře viděl příspěvek Tondy kralupáka, říkal jsem si, ten chlap je snad jasnovidec! 

Macku, to jsme na tom stejně! Mé zdraví je také nenávratně v zadeli, budu rád, když to tu ještě nějakou dobu ustojím. Naštěstí jsem pořád ještě mobilní (a tím mám na mysli všechny významy toho slova) a jezdím i chodím si dál do lesa daleko od civilizace, i když bych správně sám neměl ani chodit po městě. Ale co by to byl za život...