Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
...snažil jsem se fotit vážně,vyšlo to jen reportážně..., 13.03.2016 20:25, Honzík(m), (O přírodě)
Kdyby tam ten vánek nedul dal bych lepší fotku bledul s Alešem a s Henrym v zádech fotím stylem "výdech,nádech"
Re: ...snažil jsem se fotit vážně,vyšlo to jen reportážně..., 13.03.2016 20:25, Honzík(m), (O přírodě)
Divnej rosol tahle břečka vypadalo to jak tečka co to je nikdo z nás neví snad nám někdo pravdu zjeví
Další rosol, žádný triky schovaný pod lišejníky odkryl jsem kus jeho sluje prý tam jenom vegetuje
Asi se tam prostě živí Henry na to taky "civí" už to cvakám, už je muj znám i název, je to "fuj"
Další rosol ze seznamu otevírá dole tlamu nevšim jsem si tak mám zlost v tlamě sedí malej host
Re: Re: ...snažil jsem se fotit vážně,vyšlo to jen reportážně..., 13.03.2016 21:56, Zdeno(m), (O přírodě)
Dal bych černorosol chrupavčitý...
V seznamu je také toto zatím dám jen tohle foto větev z jedle (byla vedle) dle Aleše tutovka purpurová kožovka
Ještě jeden jurskej vložim další rým už těžko složim barva mile překvapila i když není "žlutá,bílá" pro dnes končím s potem v tváři tož se mějte, "ohoubaři"
Re: Re: ...snažil jsem se fotit vážně,vyšlo to jen reportážně..., 13.03.2016 20:29, alesjirsa(m), (O přírodě)
Moc pěkné !
Re: Re: ...snažil jsem se fotit vážně,vyšlo to jen reportážně..., 13.03.2016 23:18, Kraken(m), (O přírodě)
Dobře Honzíku! Já na to musím mít náladu...
Re: Re: ...snažil jsem se fotit vážně,vyšlo to jen reportážně..., 14.03.2016 18:26, Pavla, (O přírodě)
Hynku, Viléme, Evo!!! Ten Honzík má ale básnické střevo. Pěkné, jak píše Aleš - moc pěkné! ;)
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30