Re: Budu zlééééj, 29.02.2016 14:23, Zdeno(m), (O přírodě)
Hodně zjednodušené, naříkání nad balastem a kritika strůjců plkárny, pábitelů a sraček. Jen ta sebekritika autora trochu pokulhává. Tyhle stránky tvoří spontánně většina a zřejmě je viníkem reálné situace, tedy jak ji vidí ryzí mykologové. Odečtu-li dvě téměř jediné naděje (jejichž jmenování statečně protlačil chorcheeé...), kromě pár odborníků přes mikroskopování a jedinců typu Yohanesse už zůstávají zřejmě jen přispívatelé druhé a dalších kategorií. Jak koukám, čtyřletá snaha o kvalitu skončila. I mne nezajímá všechno a musím rolovat obsáhlými diskuzemi o velikosti spor drobotiny. Tak to má být a tolerantnost k výtvorům ostatních je samozřejmostí. Žádné stránky ovšem nestojí na jednotlivci, zkuste si někteří měsíc oddechnout a zjistíte, že po vás pes neštěkne (pokud vás nebudou ex post pomlouvat). Vyzkoušeno...Kontroverznost chorcheeého je předvídatelná, právě na něho by se ty kritizované jevy hodně hodily...A mazání"nevhodných" příspěvků? To už je za horizontem mého chápání a vnímání těchto stránek...Také doporučuji prohlédnout si seznam uživatelů a popřemýšlet, jak se na chodu stránek jedinci podílejí. Ne, nehledejte souvislost se spokojeností, délkou členství a příspěvky, jen se zamyslete nad pojmy má dáti-dal...A abych to trochu odlehčil, v nedávné glose a přirovnání jsem psal o vývoji dreziny a vlaku...Mám pocit, že v pohodlném kupé už někteří pasažéři házejí odpadky na podlahu, otevírají okna a plivou z nich ve směru jízdy. Závěrem použiji staré indiánský výraz na znamení, že se více nebudu k tématu vyjadřovat. Také dobrá zkušenost odjinud...Howgh