O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Změna zařazení vlákna

Nadpis

Kvíz pro pátečníky

...potkal jsem ho v pátek..., 28.02.2016 19:41, Honzík(m), (O přírodě)

...takhle mne zastavil v pátek v parku. Prý že se jmenuje "Malešák", že tady uvíznul v blátě a jestli bych jej nemohl vytáhnout. Prý uvíznul když se vracel z flámu. Hrozně smrděl a nepamatoval si kde bydlí...

Re: ...potkal jsem ho v pátek..., 28.02.2016 19:41, Honzík(m), (O přírodě)

...tak jsem mu ukázal satelity. Tam že prý nebydlí, že to bylo větší...

...prej to není ani satelitní vesnička...

...tahle matka malejch dětiček nám taky neporadila. Byla úplně mimo a neprobral ji ani můj zpěv. Malešák prohlásil, že na tom flámu byla taky...

...a tady by nikdy nebydlel. Prý tu měli nějakou žranici a nechtěli se s ním podělit...

...zalíbila se mu až dnes tahle luxusní vila. Ale že to taky neni ono a jestli prý může ještě pár dní být se mnou. No není to šprýmař?

Re: Re: ...potkal jsem ho v pátek..., 28.02.2016 19:58, basset(m), (O přírodě)

Dobrý. Teď už vím, proč jsi u toho focení strávil takovou dobu. Honzík si tam hrál na písečku

Re: Re: ...potkal jsem ho v pátek..., 28.02.2016 20:22, Forrest Run(m), (O přírodě)

Se s dovolením zavěsím za Honzíkova Myko(Trysko)Lišáka!
Abych parafrázoval slova klasika, dnešní cestovatelé mají mnohem těžší život než jejich předchůdci, neboť si musí opatřovat(a napájet) mnohem víc věcí, jež jim usnadňují cestování!;)

Když tuhle "Nenažranou Chobotnici" uviděla v našem hotelovým apartmánu pokojská, docela ji to pobavilo!
V Lidlu je teď akce na PowerBank 10000mAh s velice dobrým poměrem cena/výkon.
Sám jsem si na cestu koupil tohle šikovný všestranný udělátko ..... GoalZero Guide 10 Plus a velice se nám osvědčilo.
Komu z Vás ještě nekleknul akumulátor ve foťáku, zrovna když jste našli nějakou houbu, co by za zdokumentování opravdu stála...případně mobil domobiloval zrovna ve chvíli, kdy jste potřebovali nainstruovat řidiče-spoluhoubaře, ať Vás i s plným košíkem/zlomenou nohou...nehodící se škrtněte....vyzvedne na druhý straně lesa, než bylo plánováno, žeááááno?

Re: Re: Re: ...potkal jsem ho v pátek..., 28.02.2016 20:38, Patrik(m), (O přírodě)

Ano, to mě takhle často klekne baterka, když něco najdu, pro tyto případy si beru náhradní, kterou občas taky zapomenu nabít

Re: Re: Re: ...potkal jsem ho v pátek..., 29.02.2016 09:09, Zdeno(m), (O přírodě)

Aneb bez Murphyho ani krok...

Re: Re: ...potkal jsem ho v pátek..., 28.02.2016 20:40, Yohaness(m), (O přírodě)

Sorry za názor, ale strkat figurky do hub mi nepřijde vtipné, ba naopak smutné; navíc do kriticky ohrožené urnulky a následně veřejně vystavit na webu ... Podobně jsem kroutil hlavou nad Plyšcovým příběhem s umělohmotnými pavouky... dost dobře nevím, co si o těchto aktivitách mám myslet. Jsou chvíle, kdy vážně zvažuji setrvání na těchto stránkách.

Re: Re: Re: ...potkal jsem ho v pátek..., 28.02.2016 21:04, Honzík(m), (O přírodě)

...ta skoro nic nevážící figurka ohrozila tu postarší urnulku daleko méně, než ten třikrát těžší kámen co v ní ležel předtím. Názory na vtipnost odmítám komentovat. Smutné mi ale připadá to, že z toho děláš důvod pro případný odchod z těchto stránek. Pokud za to mohu já, tak se omlouvám. Příště už figurku do žádné CR houby nevložím...

Re: Re: Re: Re: ...potkal jsem ho v pátek..., 28.02.2016 21:21, Yohaness(m), (O přírodě)

Nenapsal jsem, že tvůj příspěvek je případný důvod k mému odchodu, ale poslední dobou mi tu mnoho uspokojení nepřináší... Ale nevím, třeba je chyba ve mně, asi mám jinou představu o houbařských stránkách. Možná právě toto lidi baví, že...

Re: Re: Re: Re: ...potkal jsem ho v pátek..., 29.02.2016 08:23, plysec, (O přírodě)

Hezký a vtipný příspěvek Honzíku. Přesně vystihuje můj pohled na houbaření s fantazií, tolerantním nadhledem a smyslem pro humor, nadsázku a imaginaci. Už tak nás svazuje příliš mnoho mantinelů a někomu je to stále málo a buduje další...

Re: Re: Re: Re: Re: ...potkal jsem ho v pátek..., 29.02.2016 09:21, Yohaness(m), (O přírodě)

Ach jo, přijde mi, že jste to vůbec nepochopili... Tak ještě jednou, názorněji.
Nechci nikoho svazovat ani budovat nové mantinely. Nechci se brát vážně ani se tu s někým štěkat. Jen jsem napsal SVŮJ názor, jsme na diskusním fóru a myslím si, že na to mám právo. Když se mi něco nelíbí, snad můžu napsat, že se mi to nelíbí, ne? A upozorňuji, že můj názor nemusí být správný, ale já to tak cítím.
Jinak je mi to jedno, narvěte si třeba šmoulu do masečníku, pokud vás to pobaví, ale já se z toho prostě smíchy nerozsypu. Kdo mne zná, ví, že nejsem nějaký suchar s přísně vědeckým pohledem, ale druh humoru mám zjevně jiný - tady na stránkách se mi třeba líbí netradiční příspěvky Pavly.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...potkal jsem ho v pátek..., 29.02.2016 09:43, Zdeno(m), (O přírodě)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...potkal jsem ho v pátek..., 29.02.2016 09:56, Honzík(m), (O přírodě)

...příspěvky Pavly se mi líbí taky. PS: Do masečníku nic strkat nemůžu. Mám za jeho ohlídání(do příjezdu rychlé roty) slíbenou flašku...

Re: Re: ...potkal jsem ho v pátek..., 28.02.2016 21:42, Joska(m), (O přírodě)

Mírně oříznout a měl bys pěknou fotku vedle svého nicku...

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30