Re: Re: Re: Re: Re: Patriku, do Atlasu prosím bez hrubek :)., 29.02.2016 11:31, Forrest Run(m), (O přírodě)
Ehm, původně je to bylo označení hornického učně, přeneseně Neschopy rozumu mdlého!
Kikot je až asi pátý význam, nicméně, vybral sis sám, Chachare!
Definice zde:
CYP ve Wikislovníku
A ano, máš pravdu česká rodová a druhová jména se píšou malejma písmenama, pevně doufám, že od teď budeš obdobně důslednej i vůči svému psanému projevu, děkuji předem!
Jak už jsem Ti psal několikrát psal, ze zbytečným používáním latiny(tam, kde existuje elegantní českej ekvivalent), se maličko povyšuješ.
Většina lidí, co sem chodí, preferuje mateřštinu a já bych byl rád, kdyby pro ně stránky zůstaly "uživatelsky přívětivé". 
A jak už jsem se Ti taky zmiňoval, i ti nejvzdělanější "profi" mykologové(Vladimír Antonín, profesor Ivan Jablonský nebo profesor Radomír Socha,...) při komunikaci s náma, mírně pokročilejma, nám prokazují tu zdvořilost, že mluví česky!
Přece nechceš bejt za sociopatickýho nerda ála Martin Kříž nebo Petr Nouzovský, alias Peten, se kterejma se už nikdo normální dávno nebaví.
A ať Tě tu pořád jen nebuzeruju,
děláš mi radost svejma pokrokama, stejně tak Aleš Jirsa, máte oba můj obdiv, jak tvrdě na sobě makáte, Šikulíni!