Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
ne, že bych zimu miloval, 28.01.2016 20:34, karelzbrd(m), (O přírodě)
ale vím, že u nás v mírném pásmu by zatím měla být. Takže vzpomínka na doby, kdy ještě ústřice mrzly...
Re: ne, že bych zimu miloval, 28.01.2016 20:34, karelzbrd(m), (O přírodě)
tohle je vzpomínka...
a protože voda je vděčný námět...
tak s ní zakončím krátký vstup po delší odmlce, kdy řeším, jak budu fungovat v nově vyhlášené CHKO Brdy. Třicet roků jsem mohl jezdit dovnitř dnes již bývalého vojenského újezdu a dnes jsem bez vstupenky. Pěšky je to na focení třeba jen počasových "převratů" daleko.
Re: Re: ne, že bych zimu miloval, 28.01.2016 20:48, vlk(m), (O přírodě)
...to u nás prý plánují udělat ve VÚ Březina výcvikové středosko proti teroristům a povolenky tudíž nebudou dávat...holt, budem chodit načerno...
Re: Re: Re: ne, že bych zimu miloval, 28.01.2016 20:53, karelzbrd(m), (O přírodě)
to jo, já tam nakonec můžu po těch xletech oficiálně, třebaže vojenský újezd existoval 90 let, ale ta místa, kam sem chodil, jsou daleko - jezdil jsem autem na propustku. To je dneska výlet na celý den, na to nemám čas, je to ke 20 km...
Re: Re: Re: Re: ne, že bych zimu miloval, 28.01.2016 22:54, Honzík(m), (O přírodě)
...představa jak Vlka honí po lese speciální komando...Tak nevim,kdo z vás dvou to má horší
Re: Re: Re: Re: ne, že bych zimu miloval, 29.01.2016 21:52, Honzík(m), (O přírodě)
...už jsme to s Henrym vyřešili.Ty si necháš od redakce koupit elektrický kolo a Vlk se přihlásí do výcviku
Re: ne, že bych zimu miloval, 28.01.2016 20:39, karelzbrd(m), (O přírodě)
tak ji šoupnu ještě jednou. To mělo být před tou mlhovinou...
Re: Re: ne, že bych zimu miloval, 28.01.2016 21:57, TondazKralup(m), (O přírodě)
Jak říkám,HDR zrovna nemusím,ale výjimka potvrzuje pravidlo.Máš cit a víš co chceš.Fakt pěkný...
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30