Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
...silvestrovské houbování,1.část aneb téma "všude něco sere"..., 31.12.2015 16:55, Honzík(m), (O přírodě)
Je dost zmrzlá,to se stává mínus sedm,žádná sláva chudák houba,osamělá snad proto se zvěčnit chtěla fotit v mrazu to je fuška vprostřed chladný stráně pózuje mi tahle mrška v dáli serou laně
Re: ...silvestrovské houbování,1.část aneb téma "všude něco sere"..., 31.12.2015 16:55, Honzík(m), (O přírodě)
Zmrzlej klobouk,zmrzlá nožka zmrzla jich tam ještě troška celkem osm,možná devět prostě nejsem žádnej vševěd je dost "strmá,ojíněná" prý je vzácná,co vás nemá roste tam a támhle taky a hned vedle serou straky
Zkuste sami hádat co to fotil jsem dnes v lese neobjasním toto foto jídlo se mi nese ale ouha,to mě sere místo jídla krutej mač "baba" se z kuchyně dere a nese mi vysavač (mává holí,křičí "dědku tu špínu tu vysaj všetku")
Re: Re: ...silvestrovské houbování,1.část aneb téma "všude něco sere"..., 31.12.2015 20:53, alesjirsa(m), (O přírodě)
"Nevímproč" mi to připomíná hvězdovku smrkovou.
Re: Re: Re: ...silvestrovské houbování,1.část aneb téma "všude něco sere"..., 31.12.2015 21:02, Honzík(m), (O přírodě)
...chyba
Re: Re: Re: Re: ...silvestrovské houbování,1.část aneb téma "všude něco sere"..., 31.12.2015 21:55, Zdeno(m), (O přírodě)
Soudě dle praskliny to možná bude nějaký artefakt...
Re: Re: Re: Re: Re: ...silvestrovské houbování,1.část aneb téma "všude něco sere"., 31.12.2015 22:27, Honzík(m), (O přírodě)
...správně
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30