Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Konec listopadu u nás, 27.11.2015 18:39, Sley, (O přírodě)
Čekal jsem dnes všechno možný, mlhy, sněhy, deště, Nečekal jsem, že tu houby porostou mi ještě Čirůvky i šťavnatěnky, manželka má ráda, Člověka však, když je sbírá, bolej trochu záda
Re: Konec listopadu u nás, 27.11.2015 18:45, TondazKralup(m), (O přírodě)
To je tutově na Miladě,poznávám to podle toho javorového listu
Re: Konec listopadu u nás, 27.11.2015 18:41, Sley, (O přírodě)
Co je tohle za potvoru? Než Zdeno kvíz naladí, najde se tu někdo chytrý, kdo mi s tímhle poradí?
Re: Re: Konec listopadu u nás, 27.11.2015 19:17, Honzík(m), (O přírodě)
...Honzík Ti s tím neporadí,doufám že to nevadí dumal nad tím až ho z toho rozbolelo pozadí
Re: Konec listopadu u nás, 27.11.2015 18:45, Sley, (O přírodě)
A tady hned druhá, další, vypadá jak prašivka Od oka si zkusím tipnout: Snad oprahlá slzivka? Za fotky omluva předem, levnej kompakt, starej fotr, Čím více se člověk snaží, tím více se v pekle smaží Tohle by snad s hůlkou nezvlád, ani velký Hery Potr
Re: Re: Konec listopadu u nás, 27.11.2015 19:06, vlk(m), (O přírodě)
...neomlouvej se starej fotře...podle mně Ti to cvaká dobře...
Re: Re: Konec listopadu u nás, 27.11.2015 19:12, TondazKralup(m), (O přírodě)
Ty fotky vážně nejsou špatný,ale z houbičkama moc neporadím.To nahoře snad nějaká jedovatá strmělka a ta spodní myslím že slzivka není,ale to je tak všechno.
Re: Re: Konec listopadu u nás, 27.11.2015 19:27, alesjirsa(m), (O přírodě)
Krásné rýmovačky. To první je strmělka z okruhu strmělky vonné. Pokud měla anýzovou vůni, tak to je přímo strmělka vonná, pokud ne, tak blíže neporadím. A ta druhá asi nějaká ta slzivka.
Re: Re: Re: Konec listopadu u nás, 27.11.2015 19:52, Sley, (O přírodě)
No vidíš to - já na tu houbu čuměl zleva, zprava, ale očuchat mi ji nenapadlo Ale může být, díky za tip!
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30