Re: O houbách a Rómech, 12.10.2015 21:58, chorcheee(m), (O přírodě)
Říkal jsem, že už to asi nemá cenu, že půjdu do auta, ale že to můžu ještě zkusit. Protože před tím hovořil o tom, že jde tím směrem, říkal jsem, že jestli chce, můžeme jít spolu. Byl dost překvapený a ptal se, jestli mi to nevadí jít po městě s Rómem. Říkal jsem, že nevadí a myslím, že nevadilo. Po cestě jsme brzy potkali nějaké nabušence, kteří měli kecy, ale mumlali si je jen pro sebe. Když jsme je minuli, Martin se svěřil, že už se viděl jak (zas) dostane na hubu. Když mi vyprávěl další své životní peripetie, použil slovní obrat „Poučen z předchozích nezdarů“ a já začal hned notovat „Poučen z přechozích nezdarů, vymyslel elektrickou kytaru, Rock-and-roll byl zrovna narozený dítě“. Martin hned reagoval: „Znáte, jo? To je Olympic ne?“ Já jsem se musel zamyslet, ale pak jsem odtušil, „no já myslím, že to je Žlutý pes“. A Martin „aha“ a hned pokračoval, „ale Olympik mám také rád“. Tam zpívá Janda, že…Dalibor?“ Tady už jsem přemýšlet skoro nemusel a se smíchem říkám, „No Janda jo, ale ten druhej. Prostě chytrej i hloupej kluk zároveň to byl. Ale hlavně na Róma s nečekaně dobrou sociální inteligencí, která – jak jsem brzy poznal - hraničila až s vyčůraností….
[Vespod měly pěknou pavučinku. Žeby pavučinec??]