Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
...jižanské páteční odpoledne, 06.09.2015 13:17, Honzík(m), (Houby)
...rychloakce na Luční s Machaonem a Bassetem.Našlo se toho docela dost,ale něco už za focení nestálo.Medotrpkejch tam ale pár hezkejch bylo...
Re: ...jižanské páteční odpoledne, 06.09.2015 13:17, Honzík(m), (Houby)
...netradiční hubená noha u přívěskáče...
...osikáček skrytej v hrázi...
...sírovec v rákosí se taky málokdy vidí...
...některé klobouky vypadaly docela dobře(řiká se tomu hučka)...Mimochodem tyhle ohrádky i s názvama se mi líbily.Asi si to lidi opravdu přečtou a neutrhnou houbu...
Re: Re: ...jižanské páteční odpoledne, 06.09.2015 18:00, Patrik(m), (Houby)
Já bych ale asi dal pryč tu ohrádku, myslím, že by mě to omezovalo při focení a ta ohrátka by mě tam vadila
Re: Re: Re: ...jižanské páteční odpoledne, 06.09.2015 18:45, basset(m), (Houby)
To záleží na tom, co chceš fotit. Já fotil houbu a ohrádka mě vůbec v ničem neomezovala. Ten medotrpký starouš měl cca 25cm klobouk a fotil jsem ho ze vzdálenosti asi 1m. S ohrádkou jsem vůbec nemusel hýbat Jo vadila by Ti tam ohrádka nebo ohrátka?
...ještě mám nějaké fotky,ale pro dnešek to těmahle přívěskatejma ukončim...
Re: ...jižanské páteční odpoledne, 06.09.2015 13:46, machaon, (Houby)
Honzík v akci
Re: ...jižanské páteční odpoledne, 06.09.2015 13:49, machaon, (Houby)
...ty potvory nejdou zaostřit...
Re: Re: ...jižanské páteční odpoledne, 06.09.2015 14:37, chorcheee(m), (Houby)
To se mi líbí, jak vzhled u některých lidí - zdá se - dobře koreluje s povahou. Honzík na mě podle fotek působí jako takový "kulišáček" či "kulíšek", který si ze všeho dělá legraci, Basset zase působí na můj vkus až moc seriozně. - Přesně jak je znám z diskuze. Stejně jsem zvědav, zda si budeme s přítomnými aspoň trošku sedět na setkání na Hamru. Zdeno mne již před nějakým časem pozval, a protože bych Vás rád poznal, plánuji přijet. Ale pokud byste s tím měli někdo větší problém, dejte vědět. Už jsem se tu pohádal s dost lidma, takže je vidět, že jsem opravdu problémový a vnucovat se nebudu...
Re: Re: Re: ...jižanské páteční odpoledne, 06.09.2015 14:45, Honzík(m), (Houby)
...se mnou se hádat nebudeš.Nosim sebou hůlku...
Re: Re: Re: Re: ...jižanské páteční odpoledne, 06.09.2015 17:29, chorcheee(m), (Houby)
.
Re: Re: Re: Re: Re: ...jižanské páteční odpoledne, 06.09.2015 21:25, Zdeno(m), (Houby)
Já občas taky, ale o tu se jen opírám...
Re: Re: Re: ...jižanské páteční odpoledne, 06.09.2015 21:25, gazela(m), (Houby)
Heleď, nedělej problémy už teď. Prostě přijeď. Jestli umíš na kytaru, vezmi ji s sebou. Nikdo nepočítá s tím, že se jede hádat a uč se to i tyProblémy, pokud máš, si nech na doma
Re: Re: Re: Re: ...jižanské páteční odpoledne, 06.09.2015 22:05, chorcheee(m), (Houby)
Tak jo. To zní jako betelné plan .
Re: Re: Re: ...jižanské páteční odpoledne, 07.09.2015 13:55, Zdeno(m), (Houby)
No říká se, že po třiceti každý za svůj ksicht odpovídá...První "haló" efekt ovšem často vede ke zjednodušeným interpretacím...Ti "seriózní" mívají často břitký a trefný černý, suchý humor a ten mám raději než prvoplánový...
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30