Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Kvíz..., 31.07.2015 22:48, Zdeno(m), (O přírodě)
Konečně v cíli, Pavla dokonala společné dílo, patří ji potlesk, pochvala a hádankový obrázek. Poznáš, na čem je ta kapka? Obrázek jsem ovšem pracovně nazval štika...
Re: Kvíz..., 31.07.2015 23:08, Pavla, (O přírodě)
Pane, víte Vy, jak dlouho mi kolikrát trvá, než vygooglím smysluplnou a správnou odpověď? Ta štika asi nebudou Tvé rosnatky, že? ;) Nechám se poddat. A jinak všem dnešním účastníkům kvízu děkuji, že jste mě dotáhli do cíle. Potlesk a pochvala patří hlavně Vám.
Re: Re: Kvíz..., 01.08.2015 07:31, Zdeno(m), (O přírodě)
Paní, víte Vy vůbec, jak dlouho mi zpravidla trvá, než takový záběr ulovím, kolik MB přijde vniveč a jak se opotřebí samospoušť? Klikva bahenní...
Re: Re: Re: Kvíz..., 02.08.2015 09:43, Pavla, (O přírodě)
Já vím, pane, teď Vám asi věnování Vaší Vámi pracně vydřené čarokrásné fotografie klikvy jedné fotografické diletantce připadne asi jako házení perel, viďte? ;) Však vězte, že radosti u mne přehršel způsobila, navíc i mou povědomost o rostlinách bahenních prohloubila. Vám tedy patří dodatečný dík a má úcta.
Re: Re: Re: Re: Kvíz..., 02.08.2015 10:05, Zdeno(m), (O přírodě)
Jaképak diletantce. Nadějné a cílevědomé žákyni, ze které bude excelentní fotografka a znalkyně přírody...
Re: Kvíz..., 01.08.2015 09:18, alesjirsa(m), (O přírodě)
Děkuji za kvíz, zase jsem se něco naučil. U té trojky bych skoro přísahal, že to je ušíčko jedlové.
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30