Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Z výletu..., 04.07.2015 20:28, b.gun(m), (Houby)
Tak jsem ráno sbalil drahou polovičku a naši ratolest a odvezl je na prázdniny. Vzhledem k počasí jsem si s sebou ani nebral výbavu, kdo by se v tom vedru plahočil po lese. Nicméně po příjezdu na místo a po ujištění místního osazenstva, že je v lese sucho jsem si řekl, že je přeci jen zkusím poškádlit. Zašel jsem po cestě asi deset metrů do lesa a už z ní jsem viděl, jak pod skupinkou osik jeden objekt zájmu svítí do světa. Rychlé dokumentační foto mobilem a za dvě minutky už jsem byl zpět, kde jsem s vítězoslavným výrazem nález předhodil davu a na zbytek dne zalezl do stínu.
Re: Z výletu..., 04.07.2015 20:28, b.gun(m), (Houby)
A aby to nebylo tak stručné a pouze o tom jednom křemílkovi, zastavil jsem se cestou zpět hned za vesnicí u stromu u silnice a zdokumentoval jednoho zprofanovaného štětináče, který zde v diskuzi byl tuším už dvakrát zvěčněn. Schválně, jestli si jej původní autor pozná...
Re: Re: Z výletu..., 05.07.2015 19:16, Zdeno(m), (Houby)
Nezkoušej mne...Popsal jsem Ti snad lokalitu dostatečně...
Re: Re: Re: Z výletu..., 05.07.2015 20:14, b.gun(m), (Houby)
Bingo, poznal... Obhlížím je tam podél silnice každý rok, loni byl jeden zhruba ve stejných místech, jen na druhé straně.
Re: Re: Re: Re: Z výletu..., 05.07.2015 22:28, Zdeno(m), (Houby)
A loni byl o kilometr dál před pravotočivou zatáčkou před klesáním k velké křižovatce před Horním Bousovem kapitální kus, ten měl snad pět kilo...
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30