O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Změna zařazení vlákna

Nadpis

Kvíz pro pátečníky

Nezapomeňte..., 19.06.2015 19:33, Zdeno(m), (Kvízy)

...je pátek a můžete si otestovat znalosti...Hřiba královského už určeného máme, tak jen dál...

Re: Nezapomeňte..., 19.06.2015 19:38, chorcheee(m), (Kvízy)

A hlívu plicní též . V souvislosti s ní vám tu chci napsat zamyšlení o sběru hub v rezervacích, ale nějak se k tomu nemám (asi vím, že se mnou nebudete souhlasit, a že mne možná i pošlete někam ).

Právě jsem koukal, co se na těchto stránkách dělo před rokem, a narazil jsem kupříkladu na tuto krásnou Zdenovu glosu:

"Tvůrčí "krize" je nedílnou součástí kreativity autora a dobrým znamením. Naopak, její absence a bohorovnost tvůrce jsou varovné. Kolikrát jsem se vztekal, kolikrát chtěl vyhodit foťák z okna...A obecně, kolikrát jsem zpochybnil cokoli, co jsem v životě udělal...Ta diskuse s vnitřním nepřítelem je hnacím motorem vývoje. A pokud to umíš ještě podat ostatním jako výše, je to v pohodě...".

Hezké, že? Jestlipak si ještě někdo (např. autor ) vzpomene, koho či čeho se to týkalo?

Re: Re: Nezapomeňte..., 19.06.2015 19:47, Zdeno(m), (Kvízy)

Autor si sotva pamatuje kam si před chvílí položil brýle...

Re: Re: Re: Nezapomeňte..., 19.06.2015 19:51, chorcheee(m), (Kvízy)

Což s "takovými přízemnostmi" mám také problémy. Na jiné věci mám paměť, zdá se, čímdál lepší. Podobně selektivní to mám s motivací. Něco mě (někdy) strašně baví a vydržím u toho celý den, k něčemu (a někdy jindy) se nemůžu dokopat i když je to pro mou budoucnost důležité...

Re: Re: Re: Re: Nezapomeňte..., 19.06.2015 19:53, Zdeno(m), (Kvízy)

Naštěstí pojem budoucnost moc do mých priorit nepasuje...

Re: Re: Re: Nezapomeňte..., 19.06.2015 19:55, karelzbrd(m), (Kvízy)

nejen autor

Re: Re: Re: Re: Nezapomeňte..., 19.06.2015 20:17, chorcheee(m), (Kvízy)

Do mých priorit myšlení na budoucnost také moc nepatří, ale maminka mi říká, že to je právě špatně

Re: Re: Re: Re: Re: Nezapomeňte..., 19.06.2015 20:44, Zdeno(m), (Kvízy)

...a má pravdu...Kde jsou ty časy, kdy jsem mohl říci: maminka mi říká...

Re: Re: Re: Re: Re: Nezapomeňte..., 19.06.2015 21:21, gazela(m), (Kvízy)

Jedna z prověřených vět: Maminka a pan režisér mají vždycky pravdu

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nezapomeňte..., 19.06.2015 21:46, Zdeno(m), (Kvízy)

Maminky víc...

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30