Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Přidání nového druhu do Atlasu s cizí fotografií, 15.06.2015 08:18, chorcheee(m), (O přírodě)
Poradíte mi, prosím, jak založit nový druh a použít fotografii z diskuze tak, aby byl uveden správný autor? Nemohu na to přijít. Když: 1/ Založím druh bez vložení titulní fotografie a poté v diskuzi přiřadím fotografii k tomuto druhu, nevloží se jako titulní, a nebo 2/ Když si obrázek stáhnu a použiji jako titulní, budu nesprávně uveden jako autor já. Jak z toho ven? A proč titulní fotografii může mazat jen fáfa? To mne také trápí - když už si něco vložím (a titulní fotografii vložit můžu), měl bych si to také mít možnost smazat, což? Omlouvám se, že píši sem a ne do vývoje, ale tady je větší provoz. Pak můžu smazat... Předem díky a hezký den.
Re: Přidání nového druhu do Atlasu s cizí fotografií, 15.06.2015 09:03, basset(m), (O přírodě)
v postupu ad 1) - pokračuj přidáním fotky z diskuse - pak otevři houbu v atlasu, objeví se dole obrázek a dej přidat jako titulní fotografii - autor fotografie tam zůstane
Re: Re: Přidání nového druhu do Atlasu s cizí fotografií, 15.06.2015 09:37, chorcheee(m), (O přírodě)
Aha, musí se dát editovat a pak to nabízí, už vidím. Dík.
Re: Přidání nového druhu do Atlasu s cizí fotografií, 15.06.2015 19:16, alesjirsa(m), (O přírodě)
Já zase můžu dělat jen to, že se zkusím pustit do určování hub. Bránovitec dvoutvarý ?
Re: Re: Přidání nového druhu do Atlasu s cizí fotografií, 15.06.2015 21:31, chorcheee(m), (O přírodě)
Výborně Aleši, je to on. PR Coufavá - dřevomilkový zlatý důl.
Re: Re: Re: Přidání nového druhu do Atlasu s cizí fotografií, 15.06.2015 21:38, alesjirsa(m), (O přírodě)
Musím se přiznat, že jsem prvně myslel na bránovitec jedlový, než jsem si všiml, že to, na čem roste, je nejspíš listnáč.
Re: Re: Re: Re: Přidání nového druhu do Atlasu s cizí fotografií, 15.06.2015 23:16, chorcheee(m), (O přírodě)
Ano, je to s největší pravděpodobností buk.
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30