O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Změna zařazení vlákna

Nadpis

Kvíz pro pátečníky

Víte jak voní mařinka vonná? Kaufland vám to ukáže!, 11.06.2015 17:38, chorcheee(m), (O přírodě)

Dobrý podvečer,

dnes jen příspěvek všednodenní. Mařinku vonnou, alias svízel vonný jsou nám známé. Méně tak široké veřejnosti. Přesto jsem s její příchutí objevil tuto zelenou želatinu. Podle mého to "vonělo" spíše jako ústní voda Listerin . A všimněte si 0,0 g bílkovin & 0.0 g tuků. Tomu se říká dělená strava .

Za koupi to jistě nestojí, ale protože to bylo v 50% slevě, a protože jsem vám to chtěl vyfotit, neodolal jsem

Re: Víte jak voní mařinka vonná? Kaufland vám to ukáže!, 11.06.2015 18:27, Honzík(m), (O přírodě)

...ta latentní modř(E131) vyráběná synteticky z uhelného dehtu by mohla chutnat.Navíc je nevhodná pro děti a cpe se do bonbónů...No,a na ty další dobrůtky v tom seznamu neni moc vidět,ale v Kauflandu se toho moc zdravýho nekoupí...

Re: Re: Víte jak voní mařinka vonná? Kaufland vám to ukáže!, 11.06.2015 19:18, chorcheee(m), (O přírodě)

Vidíš, co je E 131 jsem si nedohledal . A vždyť já vím, že je to blbost a marnotratnost vyrábět a konzumovat takové věci. Kvůli tomu mne to zaujalo a dávám sem...

Re: Re: Re: Víte jak voní mařinka vonná? Kaufland vám to ukáže!, 11.06.2015 19:22, Honzík(m), (O přírodě)

...a to je tam ještě škodlivý karagenan,který se používá namísto neškodného škrobu...Soudruzi z NSR jsou na nás hodní...

Re: Víte jak voní mařinka vonná? Kaufland vám to ukáže!, 11.06.2015 17:38, chorcheee(m), (O přírodě)

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30