Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Ahoj, 31.03.2013 14:11, Fanda, (O přírodě)
Nejsem mykolog, ale rád jsem v přírodě a fotografuji. Vaše stránky se mi líbí
Re: Ahoj, 31.03.2013 14:11, Fanda, (O přírodě)
Hodně jsem dělal do myslivosti a když jsem viděl přes puškohled (světla, oči srnčího) tak nic krásnějšího nebylo a tak jsem zkončil.
Re: Re: Ahoj, 31.03.2013 19:21, vlk(m), (O přírodě)
...tak to klobouk dolů...já vystřelil na nádhernýho srnce jen jednou v životě a dodnes jsem rád, že jsem minul...máš můj obdiv...a pěkné fotky...
Než nám začalo mrznout, tak se ohnivci krásně vybarvily, v tom šedivém lese to byl úplný květ.
Ještě jeden
Jeden kos dalmatin
Re: Re: Ahoj, 31.03.2013 19:23, vlk(m), (O přírodě)
...příroda je mocná čarodějka..paráda...dikec, ještě jsem se s takovym fešákem nesetkal...a gratuluji k bezva úlovku...
A jeden poslední ohnivec
Přeji vám všem při focení dobré světlo, vlhko v lese a užse těším až tady najdu první záběry kačenek, májovek atd.
Re: Re: Ahoj, 31.03.2013 16:24, fáfa(m), (O přírodě)
Fanda zdraví Fandu,vítej a máš pěkný fotky jen tak dál..
Re: Re: Re: Ahoj, 31.03.2013 17:09, Forrest Run(m), (O přírodě)
Srdečně Te tu vítám, Fandulíne!:-) Za sebe i za Kájinku....mezi lidma na stejný vlně!:-) Odkud jsi a kde je Tvůj mykorevír? Stačí s přesností na okres, ať my máme obrázek a Ty zbytečně moc neprozrazuješ!;-) Ohnifci na osice...zajímavý.....tradičně je z akátů a jasenin, občas na javoru....sázkou na jistotu jsou průseky v akátech(s příměsí bezu) pod vysokým napětím. Pokud tam padne silnější osika...10cm+....jukni po Kornicích svazčitých, loni jsme tam na ně měli stěstí...kornice rostly na zhruba rok pokácenejch osikách.
Re: Re: Re: Re: Ahoj, 01.04.2013 10:32, Fanda, (O přírodě)
Díky všem, já když jsem si prošel veškerý blogy o houbách a četl jsem o tom jak máš vše zmapovaný přes GPS, tak je to nádhera když jsem viděl ty košíky. A co se týká ty lokality tak se nacházím v srdci Českého ráje.
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj, 01.04.2013 17:45, Zdeno(m), (O přírodě)
To budeš mít blízko do Rumcajsova...
Re: Re: Re: Re: Ahoj, 01.04.2013 10:47, Fanda, (O přírodě)
Nejsem mykolog, jen milovník přírody. Kornici neznám, nevím jak vypadá. Nepočítejte s tím, že sem budu posílat fotky nějakých "klackoušů" takže kdyby vám to nějak moc vadilo tak to byly moje poslední fotky, stačí říct
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj, 01.04.2013 19:11, Joska(m), (O přírodě)
Ne, že bych Ti do toho kecal... ale klídek. Dávej dál fotky, které se Ti líbí, nikdo kvůli tomu brblat nebude. Taky jsem zpočátku pochyboval, že vůbec někdy něco najdu. A je fakt, že si občas v lese všimneš toho, co tady vystavil někdo jiný a sám bys o to nikdy ani "nezakop". Ale to si hodnoť sám, "co jo a co ne".
Re: Re: Re: Ahoj, 31.03.2013 19:04, Zdeno(m), (O přírodě)
Také vítám Fandu, zřejmě žádné mejdlo...
Re: Ahoj, 31.03.2013 18:22, Hanýžka(m), (O přírodě)
Ahoj Fando i Forreste, u nás jsou ohnivci hlavně v bezových křovinách (letom mám cca 7 lokalit do 2km od bydliště), ale viděla jsem je i ve smrkovém lese s jednou lískou a jedním javorem.
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30