Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Konec prvního kvízu..., 01.05.2015 21:52, Zdeno(m), (O přírodě)
Přestože ostatní v závěru pochopili, že půjde o kapradinu, nikdo ji správně nedal. Chorcheeé měl trochu náskok s botanickou, čekal jsem, až se rozhodne mezi růžovkou a správným řešením, takže jako jediný poznal kapraď s velmi zajímavým názvem pérovník pštrosí. Už jsem měl připraveny jadrné nápovědy...Takže: chřapáč jamkatý, muchomůrka královská, muchomůrka stroupkatá alias šupinatá, štítovka stinná a pérovník pštrosí. Ten je uváděn jako ohrožený v kategorii C3 - vulnarable, tedy zranitelný...Sláva vítězi a Aleši nástup...
Re: Konec prvního kvízu..., 01.05.2015 21:59, Patrik(m), (O přírodě)
No jo, pérovník, že se mě na něj nevzpomnělo, je vidět, že se musím tu biologii do školy, jakožto maturitní předmět, líp naučit, bo o tomto druhu jsme se učili
Re: Re: Konec prvního kvízu..., 01.05.2015 22:02, Patrik(m), (O přírodě)
Aleši rychle, za pár minut už vypínám PC a idu se čubnut na telku, co to tam furt taťka vykřikuje - ňáke góly nebo co
Re: Re: Re: Konec prvního kvízu..., 01.05.2015 22:11, alesjirsa(m), (O přírodě)
Převážně asi švédské.
Re: Konec prvního kvízu..., 01.05.2015 22:01, chorcheee(m), (O přírodě)
Takže...ještě se z toho vzpamatovávám... vítěz jsem já? No takhle upatlaného vítězství jsem se snad nikdy nedopustil a nechtěl dopustit, ale děkuji za gratulaci . Teď se možná na několik dní odmlčím, protože se budu stydět... Ale mám z toho nový poznatek...no nový, spíš takový, který jsem dříve moc neuplatňoval. Totiž, že člověk musí být dravý až do konce. I když na začátku a v průběhu hry to vypadá všelijak .
Re: Re: Konec prvního kvízu..., 01.05.2015 22:03, Patrik(m), (O přírodě)
Jo jo, a já se zas budu muset líp naučit tu biologiju
Re: Re: Konec prvního kvízu..., 01.05.2015 22:46, Zdeno(m), (O přírodě)
Když se teda odmlčíš, tak ráno nashle...
Re: Konec prvního kvízu..., 02.05.2015 07:37, vevanek, (O přírodě)
Blahopřeji vítězi Já jsem ráda, že jsem si odůvodnila, proč to není štítovka černolemá a že jsem nakonec kapradinu určila bez nápovědy.
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30