O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Změna zařazení vlákna

Nadpis

Kvíz pro pátečníky

Tvor, 24.04.2015 15:44, chorcheee(m), (O přírodě)

Dobré odpoledne, jen Vás chci pozdravit, slíbit, že nějaké dřevomilky dám večer (nyní budu snad trochu pracovat ) a udělat zde malý průzkum:

Zajímalo by mne, zda se zde najde někdo, komu se tento tvor líbí. Kočky jsou přeci tak důstojná zvířata! Tenhle kocour (jmenuje se Goblin) když se podívá do zrcadla, musí se cítit trošku trapně . Což?

Re: Tvor, 24.04.2015 18:32, alesjirsa(m), (O přírodě)

Copak asi tak pozorně sleduje ?

Re: Tvor, 24.04.2015 15:44, chorcheee(m), (O přírodě)

Nicméně za to co mu lidé geneticky provedli nemůže a je moc milý a přítulný. Dokonce si mne tak oblíbil, že mne v noci často navštěvoval v posteli a oblizoval na tváři. Příště asi spím u jiných přátel .

Re: Re: Tvor, 24.04.2015 15:56, vevanek, (O přírodě)

Tak já patřím k těm, kterým se tyhle kočky nelíbí (ale jsou vhodné pro alergiky). Já ráda obyčejné strakaté kočky domácí, žádné šlechtěné. Vnučka má skinny (bezsrsté) morče a to se mi taky nelíbí, vypadá jak hroch

Re: Re: Re: Tvor, 24.04.2015 16:05, chorcheee(m), (O přírodě)

Přesně! Ale jak je to s těmi alergiky, musím vyzjistit. Bylo mi vysvětleno, že chlupy této varietě rostou, ale pro nějakou mutaci jsou velmi křehké a hned se ulamují (vidíte, že na hlavě hmatové vousky a další ochlupení trošku má). Když vám ten olámaný kolagen padá všude po bytě, nechápu jak mohou být hypoalergenní... Zjistím!

Re: Re: Re: Re: Tvor, 24.04.2015 20:23, Patrik(m), (O přírodě)

To je divné zvíře!! Měli by ti lidi s tou genetikou trochu brzdit, bo čeho je moc, toho je příliš!

Re: Re: Re: Re: Re: Tvor, 25.04.2015 18:28, Honzík(m), (O přírodě)

...no to je ale "fuj"...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tvor, 26.04.2015 00:39, chorcheee(m), (O přírodě)

Že? .

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30