Re: Re: Re: že by vosnatka červená (Metatricha vesparium (Batsch) Nann.-Bremek.)?, 05.03.2015 12:42, Hanýžka(m), (Houby)
Zdenova "případu" na houbareni je mi líto, z nepochopení vznikl ostrý spor a místo lítosti a smíření byl Zdeno v podstatě vyhnán. Nelíbilo se mi to a snažila jsem se o uklidnění situace, ale nebyl zájem. Myslím, že Zdeno se znelíbil tím, že se zastával Forresta. I přes Robiho nedokonalost mám ale ty stránky ráda, však je tvoří hodně dobrých lidí a ne jeden člověk. Tak jako všude. Tyto stránky jsou určitě poetičtější díky Zdenovi a Karlovi z Brd, už jen kvůli jejich fotkám má smysl sem nakouknout. I když v mém případě to snižuje motivaci dávat vlastní fotky, mám totiž oko a sebekritiku. :-) Pokud se týká potřeby vědět, co vzácnějšího roste, tak tady je to na můj vkus moc "dřevomilkové", každému se ale líbí něco jiného a určitě dost lidí to i ocení.
V jednom ale Zdeno pravdu nemáš - zapouzdření nezávisí na tom, kdo by se měl omluvit. To bychom byli odkázáni na ty, kdo nám ublížili a já tedy nechci být ničí zajatec! Myslím, že lepší, i když hodně těžké, je nechat to a odpustit. Ale nenechat to koňovi, to nic neřeší, jen jeden náš společný známý tam nahoře má tu moc rány vyléčit a zapouzdřenost otevřít, ránu vyčistit a úplně vyléčit. Moc ti přeji, aby se to stalo, úleva je obrovská. Dobře vím, jak je to ale složité, sama mám taky jednu "nedořešenou" záležitost s osobou, která si mě spletla s osobou jejího zájmu (a hlavně jejího ražení) a proto mě pomlouvala způsobem hodně sprostým. Je to pár roků a štve mě to furt, kdykoliv mi někdo naznačí, že podobné blbé kecy slyšel, neb je těžké se bránit. Ale nevzdávám to a opakovaně to odevdávám do lepších rukou, jednou to přebolí...