Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
...dnešní Křivoklátsko s Bassetem, 10.01.2015 19:26, Honzík(m), (O přírodě)
...prťavý žlutý fuj(do 2mm) vypadalo jako malý pestřece
Re: ...dnešní Křivoklátsko s Bassetem, 10.01.2015 21:32, basset(m), (O přírodě)
.. já si myslím, že je to vlasatka možná okrová.
Re: Re: ...dnešní Křivoklátsko s Bassetem, 11.01.2015 10:23, Pavla, (O přírodě)
... já jsem si tuhle svoji určila jako vlasatku zlatožlutou
Re: Re: Re: ...dnešní Křivoklátsko s Bassetem, 11.01.2015 10:37, basset(m), (O přírodě)
Tohle byly spíše nepravidelné bochánky než kuličky.
Re: Re: Re: Re: ...dnešní Křivoklátsko s Bassetem, 11.01.2015 12:14, chorcheee(m), (O přírodě)
A kde se takhle hlenky nejlépe určují? Poradíte mi nějakou pěknou, přehlednou, fundovanou stránku, kde jsou naše hlenky k vidění? A má někdo přehled, kolik jich u nás je k nalezení? Dík moc. Škoda, že Hagara je nezařadil. Nejsou to houby, chápu, ale...
Re: Re: Re: Re: Re: ...dnešní Křivoklátsko s Bassetem, 11.01.2015 15:37, Honzík(m), (O přírodě)
...no,mne se většinou líbí víc než dřevomilky a z mého pohledu to je taky fuj
Re: ...dnešní Křivoklátsko s Bassetem, 10.01.2015 19:26, Honzík(m), (O přírodě)
...ty nejošklivější jidáši jaký jsem tam viděl
...něco pro Chorcheho
Re: Re: ...dnešní Křivoklátsko s Bassetem, 10.01.2015 21:13, chorcheee(m), (O přírodě)
Čteš mi myšlenky - právě jsem se vrátil z Ranšpurku a určuji dřevní houby. Až se je naučím to bude! .
...nějaký kržatky
...při čekání na odchod cizokrajných lovců divočáků Henry objevil další minipýchavky (detail jsem nezkoušel neb v jeho podání bude mnohem lepší)
...a cestou k ohnivcům jsem potkal tyhle choroše.Nejdřív jsem si myslel že vidim dírky kosočtvercový,potom zase šestihraný a potom obojí...Takže zase nevim...(ohnivce budu zpracovávat až večer...). Nakonec jsem dospěl k poloplástvovýmu...
Re: Re: ...dnešní Křivoklátsko s Bassetem, 10.01.2015 21:06, alesjirsa(m), (O přírodě)
Asi to bude ten poloplástvový.
Re: Re: Re: ...dnešní Křivoklátsko s Bassetem, 10.01.2015 23:22, Zdeno(m), (O přírodě)
Souhlas...Výběr je omezený a daný, že...
Re: Re: Re: Re: ...dnešní Křivoklátsko s Bassetem, 11.01.2015 10:48, Honzík(m), (O přírodě)
...zatím nemám "Hagarovo Ottův",takže netuším kolik tam čeho od čeho ještě je...Díky za schválení...
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30