O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Změna zařazení vlákna

Nadpis

Kvíz pro pátečníky

houby ze skoroavřeného lesa, 08.11.2014 20:28, svědek, (O přírodě)

Tímto se omlouvám všem kamarádům z brněnského mykologického klubu, že jsem se dnes nedostavil uzamknout les, nějak jsme na akci zapomněli. Namísto toho jsme s dcerkou a její kamarádkou podnikli samostatnou akci. Bohužel se dceři podařilo všechny fotky z dneška vymazat(asi karma absentéra)... Snad mi bude prominuto.

Re: houby ze skoroavřeného lesa, 08.11.2014 20:46, Zdeno(m), (O přírodě)

Hlava mi nebere, co a proč při těchto nálezech chcete uzavírat...My jen při půlmetru sněhu trochu přivíráme branku, abychom kdykoliv mohli vstoupit...

Re: Re: houby ze skoroavřeného lesa, 08.11.2014 21:25, svědek, (O přírodě)

A víš, proč mají někteří vodáci rádi přehrady? Protože, když přehrada pustí vodu, tak se jede divoká... A my máme velký klíč a když jim na jaře otevřeme les...

Re: Re: Re: houby ze skoroavřeného lesa, 08.11.2014 21:40, Zdeno(m), (O přírodě)

...tak bude hřibová exploze?...Důmyslná teorie...

Re: Re: Re: Re: houby ze skoroavřeného lesa, 08.11.2014 22:37, svědek, (O přírodě)

Za stavidly se hromadí nejen hmota, ale i touha. Kde se mlýn stále motá, teče jen malá strouha...

Re: Re: Re: Re: Re: houby ze skoroavřeného lesa, 09.11.2014 08:10, Zdeno(m), (O přírodě)

Zajímavý pohled, doufám, že jen na vodu...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: houby ze skoroavřeného lesa, 09.11.2014 11:30, svědek, (O přírodě)

Jasně, nadsázka, vtip. Jednat, jako utržený z řetězu, či s "nadrženými" stavidly samozřejmě nikomu neradím.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: houby ze skoroavřeného lesa, 09.11.2014 18:44, Hanýžka(m), (O přírodě)

My jsme nakonec les nezavřeli, neměli jsme to srdce. Houby nás přemluvily a tak jsme se jen prošli, našli houby, popovídali si a zafotili si. I když pršelo, přišlo 13 nesklerozních. :-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: houby ze skoroavřeného lesa, 09.11.2014 18:46, Hanýžka(m), (O přírodě)

Les nás přivítal okázale, úplně jsme se v něm viděli. :-) Absentéři se omlouvat nemusí, ale o moc přišli.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: houby ze skoroavřeného lesa, 10.11.2014 07:11, Zdeno(m), (O přírodě)

No to nevíš, zda všicí byli nesklerózní. Třeba přišli a přitom měli být jinde...

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30