Re: Zdravice Kudlovi a rovnou závdavek do atlasu!:-), 23.01.2012 00:30, Forrest Run(m), (O přírodě)
Jinak bysme s Kájinkou rádi poděkovali i Fáfovi, kterej nás ochotně seznámil s některejma dalšíma užitečnejma funkcema Zoneru a krok za krokem nám ukázal, jak postupuje při úpravách svejch úžasnejch mykofotek.....děkujeme i za sqělý občerstvení od něj i od jeho paní Haničky-pozdravuj ji, Fafíno!:-)
3 fotky z dnešních 6 jsem upravil podle jeho stylu...schválně, jestli poznáte, který to jsou, Amigos!:-)
Jo a začněte mi alespoň upozorněníma na hrubky reagovat na nový přírůstky v atlase, potřebuju Vaši zpětnou vazbu, jako od Kápa, kterej je v tomhle zase úplně vzornej....děkuju.
Abyste byli v obraze....protože to dělám opravdu poctivě a konfrontuju různý knižní i netový prameny a dokonce jsem si kvůli tomu už vyměnil pár mailů i telefonátů s Jiříkem Burlíkem a dalšíma atlasářema, tak mi jedna položka zabere mezi 5-10 hodinama čistýho času....vím, ono ten výsledek na to nevypadá, určitě to časem zefektivním, nicméně potřebuju od Vás nějakou pozitivní motivaci nebo alespoň ujištění, že to nepíšu sám pro sebe. Děkuju.
http://www.ohoubach.cz/atlas-hub/detail/22/