O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Změna zařazení vlákna

Nadpis

Kvíz pro pátečníky

Zdravice Kudlovi a rovnou závdavek do atlasu!:-), 23.01.2012 00:17, Forrest Run(m), (O přírodě)

Dnes nás tu poctil svoji náfštěvou nadmíru vzácnej host......Jirka Laštůfka, alias legendární Kudláček....stránky se mu fcelku líběj, atlas pred dobrý, jen v Diskuzi se jaksi nezorientoval....bude nás sledovat a ve vhodný chvilce se zaregistruje;-) a občas i něčím přispěje, což je od něj prima, když vím, jak zaneprázdněnej je jak svejma dalšíma mykoprojektama, tak rodinou!:-)
Kudlo, děkujeme!:o)

Re: Zdravice Kudlovi a rovnou závdavek do atlasu!:-), 23.01.2012 00:30, Forrest Run(m), (O přírodě)

Jinak bysme s Kájinkou rádi poděkovali i Fáfovi, kterej nás ochotně seznámil s některejma dalšíma užitečnejma funkcema Zoneru a krok za krokem nám ukázal, jak postupuje při úpravách svejch úžasnejch mykofotek.....děkujeme i za sqělý občerstvení od něj i od jeho paní Haničky-pozdravuj ji, Fafíno!:-)
3 fotky z dnešních 6 jsem upravil podle jeho stylu...schválně, jestli poznáte, který to jsou, Amigos!:-)
Jo a začněte mi alespoň upozorněníma na hrubky reagovat na nový přírůstky v atlase, potřebuju Vaši zpětnou vazbu, jako od Kápa, kterej je v tomhle zase úplně vzornej....děkuju.
Abyste byli v obraze....protože to dělám opravdu poctivě a konfrontuju různý knižní i netový prameny a dokonce jsem si kvůli tomu už vyměnil pár mailů i telefonátů s Jiříkem Burlíkem a dalšíma atlasářema, tak mi jedna položka zabere mezi 5-10 hodinama čistýho času....vím, ono ten výsledek na to nevypadá, určitě to časem zefektivním, nicméně potřebuju od Vás nějakou pozitivní motivaci nebo alespoň ujištění, že to nepíšu sám pro sebe. Děkuju.
http://www.ohoubach.cz/atlas-hub/detail/22/

Re: Re: Zdravice Kudlovi a rovnou závdavek do atlasu!:-), 23.01.2012 12:03, admin(m), (O přírodě)

Neboj Forre, pochvala ani nehynoucí sláva tě nemine Kdo houbu založil zůstane v Atlase napořád, takže gratulace můžeš přijímat klidně i po letech
Dnes nasadím novou homepage, kde bude přehled 3 naposledy založených hub v atlasu, 3 posledních příspěvků v diskusi, atd... Bude více na očích, kde se děje nějaká aktivita.
Zvýšený zájem přijde i s rostoucím (doufám) počtem uživatelů, a časem, po troše optimalizace, až někdo zadá do Google dotaz na hlíva ústřičná, tak na něj vybafne ta, kterou založil Forrest Run.
Jednoduše, chce to trochu času, i na pochvaly

Re: Re: Re: Zdravice Kudlovi a rovnou závdavek do atlasu!:-), 23.01.2012 14:14, Forrest Run(m), (O přírodě)

Teda Romčo já ješitnej jsem, ale jen vocaď-pocaď!;-)
Spíš než mazání medu okolo ústního votvoru a plácání po ramenou bych od kolegáčků uvítal nějaký ty konkrétní připomínky a výtky-furt je co zlepšovat, ať ať se to v maximálně možný míře vychytá hned ze startu, dělat změny v zaplněnejch databázích je práce pro vraha jak pro admina, tak pro atlasáře.
Třeba jak to udělala s Ohnifcem Terinka...víc jak 20 připomínek/upozornění na úblby, a jsem jí za to moc vděčnej...
Už se teším na novou homepage...sepisuješ nějaký ty Pravidla/Typy pro nový náfštěvníky a FAQ?-dneska mám čas, tak mi když tak klidně i pošli nějakej polotovar na maila k doplnění a oponentuře!:-)
A děkuju za navýšení limitů v atlase, jdu na ty synonyma!:o)

Re: Re: Re: Re: Zdravice Kudlovi a rovnou závdavek do atlasu!:-), 23.01.2012 14:57, Kájinka(m), (O přírodě)

Jestli máš dneska čas tak stačí říct a já Ti napíšu co máš všechno udělat

Re: Re: Re: Re: Re: Zdravice Kudlovi a rovnou závdavek do atlasu!:-), 23.01.2012 16:07, admin(m), (O přírodě)

A jeje, zacina ti vojna ...
Radsi si zalozime novej web, a o nem Kajince nerekneme ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravice Kudlovi a rovnou závdavek do atlasu!:-), 23.01.2012 20:39, Forrest Run(m), (O přírodě)

Cheché, víš jak to řekla ta stometrová studna tomu poutníkovi na Karlštejně?;o)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravice Kudlovi a rovnou závdavek do atlasu!:-), 23.01.2012 23:59, admin(m), (O přírodě)

uz vim, zeptal sem se googla

Re: Re: Re: Re: Zdravice Kudlovi a rovnou závdavek do atlasu!:-), 23.01.2012 16:08, admin(m), (O přírodě)

Pravidla prosim nesepisuju, nez nasadim novou homepage a odepisu ti vedle na vyvoji, tak bude pulnoc a pujdu spat
casem ...

Re: Re: Zdravice Kudlovi a rovnou závdavek do atlasu!:-), 23.01.2012 12:06, admin(m), (O přírodě)

P.S.: počet znaků už jsem navýšil, takže se můžeš dle potřeby rozepsat u synonym

Re: Re: Re: Zdravice Kudlovi a rovnou závdavek do atlasu!:-), 23.01.2012 14:26, Forrest Run(m), (O přírodě)

Starší vědecký synonyma u ústřice svědomitě doplněny!:-)

Re: Zdravice Kudlovi a rovnou závdavek do atlasu!:-), 23.01.2012 00:35, Forrest Run(m), (O přírodě)

Ach jo, znovu, lépe, radostněji....cpu sem totiž "Muší Váhy"-stokilový fotky pro nahouby.....Romčo, poprosím Tě, smaž ty menší, a sorry za wopruz!

Re: Zdravice Kudlovi a rovnou závdavek do atlasu!:-), 23.01.2012 00:35, Forrest Run(m), (O přírodě)

Re: Zdravice Kudlovi a rovnou závdavek do atlasu!:-), 23.01.2012 00:36, Forrest Run(m), (O přírodě)

Re: Zdravice Kudlovi a rovnou závdavek do atlasu!:-), 23.01.2012 00:37, Forrest Run(m), (O přírodě)

Re: Zdravice Kudlovi a rovnou závdavek do atlasu!:-), 23.01.2012 00:37, Forrest Run(m), (O přírodě)

Re: Zdravice Kudlovi a rovnou závdavek do atlasu!:-), 23.01.2012 11:34, Forrest Run(m), (O přírodě)

Když je dneska toho Zdendy!;-) Zdeno "Little Big Zed":-) to sice slaví jindy, ale i tak si myslím, že nepohrdne, stejně jako fšichni ostatní Zdendulínové, co sem choděj/budou chodit...tož fšecko NEJ a MAX, hlavně tu pohlavní svěžest, Ogaři!:-)

A ještě něco pro zasmání!:-)
"Po ulici kráčí Zdeněk a je celý od písmenek. Vpředu, vzadu, prostě hrůza, posrala ho v letu múza.":o)))

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30