O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Změna zařazení vlákna

Nadpis

Kvíz pro pátečníky

tady to teda poslední dobou , 19.09.2014 18:37, karelzbrd(m), (O přírodě)

tak něco přihodím - krásnoporka, asi mlynářka (smrkový les).

Re: tady to teda poslední dobou , 20.09.2014 18:29, Honzík(m), (O přírodě)

Re: tady to teda poslední dobou žije, 19.09.2014 18:37, karelzbrd(m), (O přírodě)

nějaká holubinka, ty neumím (taky)

Re: tady to teda poslední dobou žije, 19.09.2014 18:37, karelzbrd(m), (O přírodě)

voda, ta mě baví...

a přechod bouřky, letos i v září nic neobvyklého. Že by se fakt měnilo klima? Bouřky a přívalové srážky hrozí od dubna do září

Re: Re: tady to teda poslední dobou žije, 19.09.2014 19:21, vlk(m), (O přírodě)

...je to všechna parádička...klobouk dolů...

Re: Re: tady to teda poslední dobou žije, 19.09.2014 19:37, karelzbrd(m), (O přírodě)

a teď třídím konečně fotky a narazil jsem ještě na tuhle třepenitku svazčitou???

Re: Re: Re: tady to teda poslední dobou žije, 19.09.2014 20:06, Zdeno(m), (O přírodě)

Fotky na sednutí na p...l, ostatně o snímek níže ji máš stylizovanou... To svazčitá nebude...Nebýt těch oranžových malých, hned bych hlásil Pholiota lenta, tedy šupinovka šedohlínová, tak podumej a posurfuj se strécem Gůůůůglem...

Re: Re: Re: Re: tady to teda poslední dobou žije, 19.09.2014 20:09, karelzbrd(m), (O přírodě)

díky, jednou si mi šedohlínovou určoval, asi to bude ona a ta holubinka?

Re: Re: Re: Re: Re: tady to teda poslední dobou žije, 19.09.2014 21:29, Zdeno(m), (O přírodě)

Těch červených je, ale je to signální červeň, kterou má vrhavka...pokud bych ji neměl v ruce, netroufnu si...

Re: Re: Re: Re: tady to teda poslední dobou žije, 19.09.2014 20:23, karelzbrd(m), (O přírodě)

Zdeno, měl jsem občas obavy z toho obrovského rozsahu zoomu na Fujifilmu EXR50 a zdá se, že moje domněnka, že vývojáři by nepustili takovýhle kravský kompakt (v dobré víře míněno - je to kus, který je těžší a větší než kdejaká zrcadlovka pro amatéry), do světa... ale když si to nastavíš podle svého a časem vychytáš jeho slabiny, je to boží mašina...

Re: Re: Re: Re: Re: tady to teda poslední dobou žije, 19.09.2014 21:03, Zdeno(m), (O přírodě)

Pro mne skončil výběr mašinek s odchodem do důchodu, ale naučil jsem se žít a fotit s daným a vyždímat ho na maximum. Totéž mám i v životě, žít zdravý umí každý, ale se všemi těmi chorobami a bolístkami - to je výzva pro zdatné...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: tady to teda poslední dobou žije, 19.09.2014 21:14, karelzbrd(m), (O přírodě)

vytesat do brdské ruly

Re: Re: Re: Re: Re: Re: tady to teda poslední dobou žije, 19.09.2014 21:25, vevanek, (O přírodě)

Myslím, že s neduhy stáří bojujeme tím nejlepším způsobem. Krásným koníčkem - houbařením a fotografováním. A určitě se nespletu, když řeknu, že při tom zapomínáme na všechny bolesti.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tady to teda poslední dobou žije, 19.09.2014 21:34, karelzbrd(m), (O přírodě)

nevím kolik je tobě, Zdenovo věk plus mínus jedno léto jednu zimu znám , ale já se starý oproti němu či Bassetovi nemohu cítit a ani nechci

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tady to teda poslední dobou žije, 19.09.2014 21:35, karelzbrd(m), (O přírodě)

tak něco z těch omlazujících pokoukání

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tady to teda poslední dobou žije, 19.09.2014 21:36, karelzbrd(m), (O přírodě)

...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tady to teda poslední dobou žije, 19.09.2014 21:37, karelzbrd(m), (O přírodě)

...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tady to teda poslední dobou žije, 19.09.2014 21:41, karelzbrd(m), (O přírodě)

a poslední, abych nebyl vykázán adminem někam za překračování limitu... Jo, admnine, všiml sis někdy toho, jak ti dělám reklamu v Deníku na tyhle stránky? To abys někdy přimhouřil wočko

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tady to teda poslední dobou žije, 19.09.2014 21:43, vevanek, (O přírodě)

Bohužel to nemám od Zdena daleko.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tady to teda poslední dobou žije, 19.09.2014 21:58, karelzbrd(m), (O přírodě)

já vím, čas letí, někdo prostě nakop planetu a ta se točí rychleji, jak já říkám, ale ve vašem věku ty fotky, ty výpravy do lesů, do světa, ten rozhled, přehled a nadhled ... obdivuji vás tady všechny podobné. Kéž bych takhle fungoval já za dvacet roků...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tady to teda poslední dobou žije, 20.09.2014 11:51, Zdeno(m), (O přírodě)

No, kdybych ve škole párkrát propadl, mohli jsme sedět v jedné lavici...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tady to teda poslední dobou žije, 20.09.2014 18:30, Honzík(m), (O přírodě)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: tady to teda poslední dobou žije, 20.09.2014 19:01, Honzík(m), (O přírodě)

...no,mne to občas dost bolí

Re: Re: tady to teda poslední dobou žije, 19.09.2014 20:16, vevanek, (O přírodě)

Všechny fotky jsou krásné, ale tahle se mi líbí nejvíc. Mám ráda dramatické fotky.

Re: Re: Re: tady to teda poslední dobou žije, 19.09.2014 20:19, karelzbrd(m), (O přírodě)

myslíš ten horizont s mraky, z těch vláken je někdy těžké poznat, na kterou fotku se reaguje... Ty máš také nádherně fotky, zrovna jsem chtěl reagovat na poslední příspěvek od tebe

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30