Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Tématické příspěvky - kukmák bělovlnný, 09.09.2014 20:44, Zdeno(m), (O přírodě)
Včera jsem radostně kvitoval bassetův fortelný a velmi působivý seriál rosolozubů včetně zasvěceného komentáře a návodů k následování. Jeví se mi to jako poctivý přístup a vhodná forma prezentace...Fotografování přírody (hub zvláště...) by nemělo být šup šup a valim dál...
Re: Tématické příspěvky - kukmák bělovlnný, 09.09.2014 20:44, Zdeno(m), (O přírodě)
Je dobré si udělat čas, nasát atmosféru prostředí a objektu, promyslet taktiku, přístup a vybrat optimální řešení. Jako golfista, šachista či kulečníkový borec...
Dnes (je prý magický den...), se mi vskutku zadařilo, byť jsem letos už počtvrté prošvihl optimální stádium růstu kukmáka bělovlnného...
Cvakl jsem ho snad čtyřicetkrát, beze spěchu, doma dvacet vymazal a do finale vybral tyhle zveřejňované...Těžko se vybíralo...
Re: Re: Tématické příspěvky - kukmák bělovlnný, 09.09.2014 20:49, Honzík(m), (O přírodě)
...kukmák nekukmák,jaks tam sakra nalepil tu pavučinku???
Re: Re: Re: Tématické příspěvky - kukmák bělovlnný, 09.09.2014 20:59, vevanek, (O přírodě)
Taky mě napadlo, že si Zdeno snad ty pavučiny s kapkami nosí s sebou
Re: Re: Re: Re: Tématické příspěvky - kukmák bělovlnný, 09.09.2014 21:00, Zdeno(m), (O přírodě)
Ne, jen tu vodu...
Re: Re: Re: Tématické příspěvky - kukmák bělovlnný, 09.09.2014 21:01, Zdeno(m), (O přírodě)
Měl jsem ji namotanou na palačinku...
Re: Re: Re: Re: Tématické příspěvky - kukmák bělovlnný, 09.09.2014 21:33, Kryšot(m), (O přírodě)
Nazdar seweřane, perfektní prácička, jako obvykle.
Re: Re: Re: Re: Re: Tématické příspěvky - kukmák bělovlnný, 09.09.2014 21:51, Zdeno(m), (O přírodě)
To je dost, že ses objevil...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tématické příspěvky - kukmák bělovlnný, 09.09.2014 21:51, Zdeno(m), (O přírodě)
Ty štítovky jsou boží...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tématické příspěvky - kukmák bělovlnný, 09.09.2014 21:59, Kryšot(m), (O přírodě)
Ještě jsou fotitelné, ale jestli tam zítra nezajedeš, tak asi zaváháš, kdybys je nemohl najít, tak brnkni, já tě na ně navedu.
A tady mlsný, včera spravovaný koš, marně čeká na kořist...
Hezké to bylo, dejte si tuhle super fotogenickou houbičku, jak říkáme my, seweřané, "do woka"...I o tom je ta monotématičnost, kterou často preferuji...
A já si už brousím zuby na další fotoúlovky...Také tenhle dnešní záběr je z volného cyklu ztráty a nálezy...
Re: Re: Tématické příspěvky - kukmák bělovlnný, 09.09.2014 20:48, Patrik(m), (O přírodě)
bezva fotky kukmáku
Re: Re: Tématické příspěvky - kukmák bělovlnný, 09.09.2014 20:57, karelzbrd(m), (O přírodě)
no, to tedy čumim jak vejr hezký
Re: Re: Re: Tématické příspěvky - kukmák bělovlnný, 10.09.2014 21:15, Honzík(m), (O přírodě)
...ten vejr je ovšem suprov
Re: Re: Re: Tématické příspěvky - kukmák bělovlnný, 10.09.2014 21:19, basset(m), (O přírodě)
už se vůbec nedivím, že se říká - čumí jako vejr nádherný portrét
Re: Re: Tématické příspěvky - kukmák bělovlnný, 09.09.2014 21:01, vlk(m), (O přírodě)
...Kukmák je super...ale kousek čelisti nebude z cyklu ztrát a nálezů...i když nález je to hezký...
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30