Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Drahanská vrchovina -okolí Bukové včera, 05.09.2014 05:06, MACEK, (O přírodě)
Podle mě, jedna z mnoha druhů holubinek. Málo se s tímto tvarem setkávám.
Re: Drahanská vrchovina -okolí Bukové včera, 05.09.2014 06:54, TondazKralup(m), (O přírodě)
To teda čučím...
Re: Re: Drahanská vrchovina -okolí Bukové včera, 05.09.2014 10:50, MACEK, (O přírodě)
Tondo byl to pouze můj TIP.
Re: Re: Re: Drahanská vrchovina -okolí Bukové včera, 05.09.2014 19:12, TondazKralup(m), (O přírodě)
já to nemyslel jako že to je blbost,jen tak prostě čučím na ten tvarTaky si myslím,že je to nějaká holubinka.
Re: Re: Re: Re: Drahanská vrchovina -okolí Bukové včera, 05.09.2014 19:34, MACEK, (O přírodě)
Tondo, omlouvám se. Já to ráno špatně pochopil. Současné klimatické podmínky houby tvarují jinak, než jsem zvyklí. I bedle jsem našel na vysokých nožkách.
Re: Re: Drahanská vrchovina -okolí Bukové včera, 06.09.2014 22:00, Honzík(m), (O přírodě)
Re: Drahanská vrchovina -okolí Bukové včera, 05.09.2014 05:07, MACEK, (O přírodě)
Taktéž neobvyklost. Je zajímavé, že v běžném životě většinou volím zaběhnutý stadnard. V houbách-zvláště na těchto stránkách, při určitém stupni poznání hledám/e neobvyklosti...
"Babka" - Hřib žlutomasý. Zde mě upoutala ta vyžírka od slimáka. Foto příště jistě zlepším.
I mochomůrečky byly interesantní....
Tragédie, všechno co jsem fotil, jsem nedával do košíčku....
Po pěti hodinách v lese, jsem to pro mne velmi pozitivní snažení, ukončil jedním lahváčem. Přes víkend si to v lesích a hájích užijte - minimálně jako já včera. Já jedo na hode do Bokové, zase kilčo horem
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30