O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Změna zařazení vlákna

Nadpis

Kvíz pro pátečníky

Písně kosmické..., 06.07.2014 20:52, Zdeno(m), (O přírodě)

Něco pavučin na dveřích kůlny...

Re: Písně kosmické..., 06.07.2014 20:52, Zdeno(m), (O přírodě)

Krása nesmírná, dokonalost výtvorů Matky Přírody mne vždy vede k pokoře a obdivu a mám radost, že jsou zachytitelné a schopny sdílení s ostatními, kteří třeba nemají dar vyhledávání a ztvárnění "obyčejných" věcí...

Re: Re: Písně kosmické..., 06.07.2014 21:19, vevanek, (O přírodě)

Mám tu vnučku a přestože nečetla, co jsi k fotkám napsal, tak její reakce byla " jé, to je jako hvězdy na noční obloze".

Re: Re: Re: Písně kosmické..., 06.07.2014 21:23, Zdeno(m), (O přírodě)

Děti jsou nejkreativnější...Ano, jak jsem napsal o té sdílnosti "obyčejných" věcí...

Re: Re: Re: Re: Písně kosmické..., 06.07.2014 21:54, Honzík(m), (O přírodě)

...dovču jsem přežil a jelikož nechci rušit kouzlo výtvorů nahoře tak jsem se vsunul sem. Takže pro dnešek jenom o okolí K8- jedna holubinka ožraná,jedna malinká a jedna širokolupená penízovka a to vše v pátek za dopo...

Re: Re: Re: Re: Re: Písně kosmické..., 06.07.2014 23:03, Joska(m), (O přírodě)

Jaká je to výhoda, a Zdeno mi to určitě potvrdí, že už na žádnou dovolenou N E M U S Í M !

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Písně kosmické..., 06.07.2014 23:32, Zdeno(m), (O přírodě)

Zřejmě proto, že dovolenou už máme předplacenou do smrti...Ale prázdnin je mi stejně líto...A když mi někdo přeje hezký víkend, jen se vstřícně usmívám s tím, že vím své...Tohle je josta nebo černý rybíz?...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Písně kosmické..., 07.07.2014 00:07, Joska(m), (O přírodě)

Josta.

Re: Re: Písně kosmické..., 07.07.2014 11:47, basset(m), (O přírodě)

pavučiny s kapkami jsou úžasné

Re: Písně kosmické..., 06.07.2014 20:52, Zdeno(m), (O přírodě)

Tak pokoukejte a představte si, že jsme někde v tom vesmíru...Jak lvové bijem o mříže, jak lvové v kleci jatí, my bychom vzhůru, k nebesům a jsme zde zemí spjatí...

Re: Re: Písně kosmické..., 06.07.2014 23:56, Kraken(m), (O přírodě)

Na to by si určitě vzpomněl i ten motýl, kdyby znal Nerudu. I on by chtěl k nebesům. Při pozornějším pohledu spatříte i ty pomyslné mříže.
Mě se hned zdálo, že ten okáč (bojínkový)je nějak moc klidný. Až na monitoru jsem zjistil proč...

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30