Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Fotky z výpravy za vzácnými hřiby, 23.07.2012 22:34, TondazKralup(m), (O přírodě)
Ahoj,nějak nestíhám tak jsem nahodím dvě společná fota.Prosím kápa ať to nějak zkonsoliduje a pošle ostatním.
Re: Fotky z výpravy za vzácnými hřiby, 23.07.2012 22:35, TondazKralup(m), (O přírodě)
moc se mi nepovešdly,prostě lidi fotit neumím...
Re: Re: Fotky z výpravy za vzácnými hřiby, 23.07.2012 23:13, kápo(m), (O přírodě)
No já myslím,že ti lidičkové na těch fotkách vypadají stejně úžasný,jako ve skutečnosti jsou--i já tam vypadám jako člověk a to se jentak nepovede a i když se tam křenim,jak gdybych vyhrál ve sportce,tak vlastně celá ta akcička pro mne takovou příjemnou nedělní výhrou byla a co se týče toho přeposlání fotek,tady jsem trochu rozpačitej,páč já si ani neumim stáhnout fotku z vebu a navíc nemám na fšechny mejlíky.V tomto jsem právě spoléhal na Forreho,ale von se zbalí a zmizí na šumavě kluk jeden ušatej...jak já jim s Kájí tu šumavu závidím...
Re: Fotky z výpravy za vzácnými hřiby, 23.07.2012 22:36, TondazKralup(m), (O přírodě)
ty houby mi jdou lépe
Re: Fotky z výpravy za vzácnými hřiby, 23.07.2012 22:40, TondazKralup(m), (O přírodě)
tahle je pro hombrého.Je to ukázka jak jsme se bavili o té hloubce ostrosti.Někdy je dobré fotit z větší vzdálenosti a použít zoom a zaostřit na přední houbu a ty zadní trochu máznout.Dělá to dojem prostoru.
Re: Re: Fotky z výpravy za vzácnými hřiby, 24.07.2012 08:14, Hombre, (O přírodě)
Ahoj Toníku,super ukázka a díky za poučnou diskuzi.Chce to furt zkoušet.Za chvíli jdu na to.Třeba se tady něčím pochlubím.Čus
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30