Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Opičák zas a zase - tůňky, 07.03.2014 20:40, gazela(m), (O přírodě)
Páni, tady se dějou věci. Tolik chvály...Vezmu to postupně. Fanda je z Turnova, cestu kolem Jizery znám i pěšky. Několikrát jsme nechali auto u Dlaskova statku a pěšky šli proti proudu řeky. Taky jsme minulý víkend jeli s naší mykopartou na soutěž do Pardubic a vlak z Turnova do Železného Brodu jede kolem Jizery. Celou cestu jsem koukala z okna a představovala si ty krásné záběry, které se oku samy nabízely. Turnov není daleko, Fando přijeď, rádi tě provedeme. Jak to bude v lesíku vypadat až se vše zazelená, nevím, loni jsem to místo ještě neznala. Můžu se jen domýšlet. Spodní patro bude mimo cesty určitě neprostupné a repelent bude nezbytný. Duch místa tam však bude. A těším se co ještě všechno.
Karlezbrd, je to pro mě opravdu pocta, ještě nedávno jsem tady psala, že lituji, že neumím udělat fotku přírody a lesa jako ty... Moc dobře si to pamatuju a jsem přesvědčena, že i přes tvou pochvalu to zdaleka tak neumím.
A teď ty, Zdendo. V kvízu bych měla šanci asi stejnou, jako ti, kdo mě neznají vůbec. Ta osoba na fotce je podobná mé dceři, tak to možná budu já
Co nadělám, gazela jsem skoro 28 let a že jsem od té doby poněkud narostla, mě moc nezměnilo. Tuhle felicii máš 14 let - pamatuji se, pamatuji.
Jé, zapomněla jsem na čas, je 20,38 soutěž
No to už bude hotovo