O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Změna zařazení vlákna

Nadpis

Kvíz pro pátečníky

Srdečný blahopřání fenomenálnímu V.A.!:-), 23.05.2012 20:44, Forrest Run(m), (O přírodě)

Fšechno NEJ a MAX a hlavně tu sexuélní svěžest;-) přejou ze srdce Vladimírkovi Antonínovi k dnešním jmeninám Kájinka a Forresťák!:-)

Vlaďo a k tomu Ti nepřeju nic menšího, než abys právě pod tímhle šípákem jednou našel nějakou jó trofejní houbelec!:-)

"Nachové Plachty"

"Přicházím k té, která čeká a může čekat pouze na mne, a já zase nechci nikoho jiného než ji - možná právě proto, že díky jí jsem pochopil jednu prostinkou pravdu. Tkví v tom, že máme takzvané zázraky uskutečňovat vlastníma rukama. Když někdo považuje za nejdůležitější věc na světě pěťák, není tak těžké mu ten pěťák dát - ale jestliže duše v sobě skrývá sémě ohnivé rostliny, kterou je zázrak, pak pro něj tento zázrak vykonejme - pokud je to v našich silách. On získá novou duši - a ty rovněž. Až velitel věznice sám propustí vězně, až miliardář věnuje svému písaři vilu, operetní divu a safes, a jockey alespoň jednou pozdrží svého koně kvůli jiinému, který nemá takové štěstí - pak všichni pochopí, jak je to nevýsloivně zázračné. Ale jsou zázraky o nic menší - úsměv, veselost, odpuštění a slovo, vyřčené včas. Kdo toto má, má všechno. Pokud mne se týká, pak pro nás dva, pro Assol a pro mne, základem všeho zůstane právě ten odraz nachových plachet, stvořených hlubokým srdcem, které vědělo, co je láska."

Alexandr Grin

Hanýžko, koukej na tohle Vlaďu upozornit!;o)
Díky Ti!:-)

Re: Srdečný blahopřání fenomenálnímu V.A.!:-), 26.05.2012 09:11, vantonin, (O přírodě)

Milý Forreste, omlouvám se za pozdní reakci. Móóóc děkuji za krásné přání, velice mě potěšilo.

Re: Re: Srdečný blahopřání fenomenálnímu V.A.!:-), 27.05.2012 11:46, Forrest Run(m), (O přírodě)

Za málo....je nám ctí i potěšením, Vlaďo, že nás tu přišla nafštívit taková Živoucí Legenda světovýho formátu, pozdravuj, prosím, Lojzina W., Mišáka Chorošodlaka-našel jsem mu ten sírovec na buku, Apanachi, Křendu a vůbec fšechny pohodičkový MykoŠtatláky....snad se brzo dočkáte hoto vymodlenýho deště!:o)

Re: Srdečný blahopřání fenomenálnímu V.A.!:-), 25.05.2012 10:14, Hanýžka(m), (O přírodě)

Upozornila jsem, koukne sem. Díky.

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30