Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
obrázek pro Gazelu, 11.02.2014 20:29, TondazKralup(m), (O přírodě)
Ahoj Gazelo,na houbařské stránky chodím poslední dobou minimálně,ale náhodou jsem zhlédl Tvé poslední fotky.Prostě nedá mi to a musím se Ti veřejně poklonit.Ty obrázky mne neskutečně oslovily. Kamarádi říkají,že nefotím špatně tak si dovoluji poslat fotku,kterou považuji za jednu z mála zdařilých.Snad se bude taky líbit. Ještě jednou díky za skvělý zážitek.
Re: obrázek pro Gazelu, 11.02.2014 22:11, gazela(m), (O přírodě)
Sním či bdím? Sám TondazKralup Už si začínám myslet, jestli vám tu nejsem pro legraci. V každém případě děkuji a samozřejmě mě to těší. Za svůj úspěch děkuji také tatínkovi,že...., děkuji i mamince,že..., děkuji všem rozumným politikům, že udržují světový mír a taky včeličkám, že pilně sbírají med,...a dál už mě nic nenapadá. Po odchodu z Nahouby jsem fotila dál, ale jen do šuplíku. Před časem jsem na doporučení Zdena odťápla Restart a pár fotek už mám i tady. Teď vážně, dík za pozdrav i za obrázek a přijmi pozvání k i návštěvě těchto stránek. Tvoje příspěvky budou přínosem.
Re: Re: obrázek pro Gazelu, 11.02.2014 22:24, Zdeno(m), (O přírodě)
A také děkuji mateřskému mykologickému kroužku v Liberci, sněmovně a senátu, za vytváření ideálních podmínek pro seberealizaci v seniorském věku valorizací důchodu, cenou benzinu a tak vůbec...
Re: Re: Re: obrázek pro Gazelu, 12.02.2014 07:55, gazela(m), (O přírodě)
Jo, na to jsem zapomněla, tak taky
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30