Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Kontrola na horách proběhla k všeobecné spokojenosti, 15.07.2023 11:21, Kraken(m), (O přírodě)
Pořád se dají najít mladé křemenáče březové.
Re: Kontrola na horách proběhla k všeobecné spokojenosti, 15.07.2023 11:21, Kraken(m), (O přírodě)
Hřiby hnědé se také ukazují.
Hřib kovář.
Přerostlý hřib kříšť mě zmátl. Původně jsem ho určil špatně...
Další hřib. Hřib žlučník není jedlý, ale podporuje trávení, mírní žaludeční nevolnost i kocovinu, pomáhá při některých onemocněních žlučníku a jater.
A ještě jedna rodinka. Dokonce se tvrdí, že hořčák má silné protirakovinové účinky, potvrzené studiemi na myších.
Co do množství stále vedou muchonmůrky růžovky. Ty jsem sice sólo nefotil, ale v košíku je jich nejvíc. K obědu jsem jich obalených jako řízek s novými bramborami spucoval pět kousků.
Re: Re: Kontrola na horách proběhla k všeobecné spokojenosti, 16.07.2023 09:41, houbomil-Klášterec(m), (O přírodě)
A nad limit si neodpustím alespoň jednoho, na horách momentálně hojného motýla okáče červenohnědého.
Re: Re: Kontrola na horách proběhla k všeobecné spokojenosti, 15.07.2023 18:54, MACEK, (O přírodě)
Parádní sada
Re: Re: Kontrola na horách proběhla k všeobecné spokojenosti, 16.07.2023 09:42, houbomil-Klášterec(m), (O přírodě)
Máš pravdu-též jsem jich tam včera viděl dost!
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30