O houbách

Diskuse a galerie

Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené

Změna zařazení vlákna

Nadpis

Kvíz pro pátečníky

Domácí pěstování, aneb hádanka, copa mi to vyrostlo!;-), 06.02.2014 20:48, Forrest Run(m), (O přírodě)

Tohle bude trošku oříšek....
Zdeno, nandej jim to!:-)

Re: Domácí pěstování, aneb hádanka, copa mi to vyrostlo!;-), 06.02.2014 20:50, karelzbrd(m), (O přírodě)

sametonožka. Ale ať je to nakonec cokoli, je to nápaditá fotka, líbí se mi.

Re: Re: Domácí pěstování, aneb hádanka, copa mi to vyrostlo!;-), 06.02.2014 20:58, karelzbrd(m), (O přírodě)

i když bych zmírnil ten kontrast mezi černou a nasvícenou částí.

Re: Re: Re: Domácí pěstování, aneb hádanka, copa mi to vyrostlo!;-), 06.02.2014 21:01, karelzbrd(m), (O přírodě)

já sem nepozornej, teď jsem si teprve všiml, že ti to narostlo. Tak mě teda ještě napadá polnička.

Re: Re: Re: Re: Domácí pěstování, aneb hádanka, copa mi to vyrostlo!;-), 06.02.2014 22:15, Zdeno(m), (O přírodě)

Cokoliv naroste, je v plusu, taky bych dal tu polničku...Zítra budu nandavat já..

Re: Domácí pěstování, aneb hádanka, copa mi to vyrostlo!;-), 06.02.2014 21:12, Forrest Run(m), (O přírodě)

A k tomu ještě jednu botanickou hádanku!;-) Z dneška, z Polabí,už bude brzo jaro, haůůů!
No a samozřejmě, je to léčifka!

Re: Re: Domácí pěstování, aneb hádanka, copa mi to vyrostlo!;-), 06.02.2014 21:13, karelzbrd(m), (O přírodě)

medvěd

Re: Re: Re: Domácí pěstování, aneb hádanka, copa mi to vyrostlo!;-), 06.02.2014 21:26, Forrest Run(m), (O přírodě)

Je to tak a trefils i tu sametonožku, Kodliku, bravo, double bravo!:-)
Chvilku jsem to nechal tak, že se někdo chytne tý polničky, protože ji to opravdu připomíná víc než Ježíškohubku, ale pak jsem si řekl, že by to ode mě nebylo vůči Tobě férový, když jsi ji trefil bezchybně z první dobrý a k tomu ještě i tak rychle!:-)

Re: Re: Re: Re: Domácí pěstování, aneb hádanka, copa mi to vyrostlo!;-), 06.02.2014 22:17, Zdeno(m), (O přírodě)

No, kdo neroluje dolů, spálí se pravděpodobněji...

Re: Re: Re: Domácí pěstování, aneb hádanka, copa mi to vyrostlo!;-), 06.02.2014 21:54, Forrest Run(m), (O přírodě)

Mimochodem, když jsme u toho domácího pěstování, před měsícem jsem pojal nápad prubnout, jestli by se dal podomácku urychlit medvěd a hle, jde to v pohodě. Toto je výsledem měsíčního snažení. Zpočátku se mu nechtělo, to bylo, když jsem mu udržoval konstantní teplotu, ále jakmile jsem mu ji řácky rozkolísal...a přišla ta správná sekvence teplot, tak začal růst jak o život a jak s detailního obrázku patrno, tak už pomalu žene i na květ!:-)Za laskavou pomoc Kájinky jak při dloubání v luzích, tak při zasazování do samozavlažovacích truhlíků děkuji překvapeně!:o)

Re: Re: Re: Domácí pěstování, aneb hádanka, copa mi to vyrostlo!;-), 06.02.2014 22:30, gazela(m), (O přírodě)

Tak už? Hurá

Re: Domácí pěstování, aneb hádanka, copa mi to vyrostlo!;-), 06.02.2014 21:32, Forrest Run(m), (O přírodě)

Dostal jsem darem substrát...

Re: Domácí pěstování, aneb hádanka, copa mi to vyrostlo!;-), 06.02.2014 21:33, Forrest Run(m), (O přírodě)

..., kterej už začínal plodit....

Re: Domácí pěstování, aneb hádanka, copa mi to vyrostlo!;-), 06.02.2014 21:33, Forrest Run(m), (O přírodě)

..., takže to zase není až tak velká zásluha....

Re: Re: Domácí pěstování, aneb hádanka, copa mi to vyrostlo!;-), 07.02.2014 15:04, Patrik(m), (O přírodě)

tolik jsem jich ještě neviděl

Re: Domácí pěstování, aneb hádanka, copa mi to vyrostlo!;-), 06.02.2014 21:34, Forrest Run(m), (O přírodě)

...., ale řekněte, nevypadá to fešně?

Re: Domácí pěstování, aneb hádanka, copa mi to vyrostlo!;-), 06.02.2014 21:35, Forrest Run(m), (O přírodě)

.... Myslím, že by se to dalo použít i jako pugét!

Re: Domácí pěstování, aneb hádanka, copa mi to vyrostlo!;-), 06.02.2014 21:36, Forrest Run(m), (O přírodě)

....kterej je navíc jedlej a k tomu léčivej...dokonalej dar pro dámy našich srdcí, že?

Re: Domácí pěstování, aneb hádanka, copa mi to vyrostlo!;-), 06.02.2014 21:36, Forrest Run(m), (O přírodě)

Jo a v lednici takhle vydrží klidně i přes tejden!:-)

Re: Domácí pěstování, aneb hádanka, copa mi to vyrostlo!;-), 06.02.2014 21:39, Forrest Run(m), (O přírodě)

A pozor, fotky jsou Kájinky, ona má prostě na domácí detaily neskutečnej talent!
Vivat Kájinka, vivat Mokušle!

Re: Re: Domácí pěstování, aneb hádanka, copa mi to vyrostlo!;-), 06.02.2014 22:58, gazela(m), (O přírodě)

Senzační. A to vy takhle v paneláku, jo?

Re: Re: Re: Domácí pěstování, aneb hádanka, copa mi to vyrostlo!;-), 06.02.2014 23:07, Forrest Run(m), (O přírodě)

No baže, Gazelko!
A to bys měla vidět náš zvěřinec! To je teprve Fičák!:-)

Re: Re: Re: Re: Domácí pěstování, aneb hádanka, copa mi to vyrostlo!;-), 07.02.2014 10:32, gazela(m), (O přírodě)

Ještěže nejsi mým sousedem

Re: Re: Re: Re: Re: Domácí pěstování, aneb hádanka, copa mi to vyrostlo!;-), 07.02.2014 11:07, Forrest Run(m), (O přírodě)

Náhodou, sousedi dostávaj houbový i bylinkový vejslužky a až někdy uděláme morčecí zabíjačku, tak jim dám taky kousnout....ále něco mi říká, že asi moc neubyde!;-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Domácí pěstování, aneb hádanka, copa mi to vyrostlo!;-), 07.02.2014 15:06, gazela(m), (O přírodě)

Nicméně u sousedů jsem pro tebe a další chovatele vyfotila tohoto šlechtice

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Domácí pěstování, aneb hádanka, copa mi to vyrostlo!;-), 07.02.2014 15:07, gazela(m), (O přírodě)

a ještě takto

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Domácí pěstování, aneb hádanka, copa mi to vyrostlo!;-), 07.02.2014 15:09, gazela(m), (O přírodě)

a teď ještě nakonec

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Domácí pěstování, aneb hádanka, copa mi to vyrostlo!;-), 07.02.2014 18:47, Forrest Run(m), (O přírodě)

Hmmm, Fešáček, i Kájince se moc líbí. U dlouhosrsťáků jsou to buď pohodářský mazlíci nebo psychopatický kousafci, málokdy něco mezi, ale tenhle vypadá na mazlíka, díkyx Gazelko!:-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Domácí pěstování, aneb hádanka, copa mi to vyrostlo!;-), 07.02.2014 17:34, vlk(m), (O přírodě)

...výstavní krasavec...

Re: Re: Domácí pěstování, aneb hádanka, copa mi to vyrostlo!;-), 07.02.2014 18:35, karelzbrd(m), (O přírodě)

to je nádhera, závidím tu úrodu.

Re: Domácí pěstování, aneb hádanka, copa mi to vyrostlo!;-), 06.02.2014 22:03, Forrest Run(m), (O přírodě)

Vlevo je můj starej dobrej Nikónek P80, dělám s ním od 7.ledna časosběrný snímky, vždy po 30 minutách cvakne, takže za den 48 fotek, což je při 24 snímcích za fteřinu 2 fteřiny filmu za den. A pod ním je pokus s domácím indoorovým pěstováním Rakušáků....další, outdoorový Rakušáky, mám na balkonu v kýblu!:-)
Za chvilku budu jak "MykoStrýček Pompo"!;o)

Přátelé, kamarádi, zvláště Ti technicky a IT zdatnější. Víte, prosím, o nějakým blbuvzdorným editoru časosběrnejch fotek, tak abych tam nasypal fotky a vypadnul filmeček?

Re: Domácí pěstování, aneb hádanka, copa mi to vyrostlo!;-), 06.02.2014 23:07, Forrest Run(m), (O přírodě)

Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30