Re: Re: Re: Re: Zimní, 30.01.2014 11:18, Zdeno(m), (O přírodě)
Slovo do pranice. Dávam za pravdu krakenovi, že to bylo trochu s kanonem na králíky a šlo by to asi decentněji. Na druhou stranu, o lidské vlídnosti a toleranci jsem na předchozích stránkách dostal tvrdou lekci a školení. K "podivnému přivítání" ovšem připojuji zásadní výhradu k tchořovi a jistě nejen k němu. Mnozí vstupují někam stylem jsem tady, koukejte a hlavně vysypte, co jsem to mizerně nafotil. Kdyby člověk u dveří pozdravil, představil se, něco o sobě sdělil, určitě by Joska zvolil smiřlivější postup. Nicméně, jistě to není důvod k diplomatické roztržce, sám tchoř to jistě okomentuje, je samozřejmě vítán jako každý s dobrými úmysly. Do jaké míry si ovšem lámat hlavu tím, zda náhodou někoho neodradíme od těchto stránek, je už tenký led. Mnozí si totiž nikdy nepřipustí, že je jim nabízeno, berou a dostávají, aniž by totéž poskytli a ve finale, když se láme chleba, se přidají k táboru kritiků a nespokojenců...Takže, na druhou stranu, na hrubý pytel hrubá záplata pro ty, kteří se drží jiného českého výstižného: drzé čelo lepší než poplužní dvůr, což nemyslím právě na nově, trochu nešťastně vstoupivšího tchoře...Dostávat a dávat by totiž měly být dvě strany téže mince...