Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Za poslední týden, 27.08.2021 16:09, Kraken(m), (O přírodě)
Ve středu jsem opět vyjel na hory. Dvakrát jsem se chtěl vrátit, protože se rozpršelo a viditelnost byla čím dál tím horší. Naštěstí jsem to neudělal, nahoře už nepršelo, i mlha se rozplynula. V lese nikdo, jen hned na kraji byly dvě ukřičené mladé ženy s pobíhajícimi dětmi. Těm jsem rychle utekl a pak už jsem si jen užíval darů lesa. Domů jsem se vrátil s prázdným košíkem, všechno jsem cestou rozdal až na těch pár ryzců. Tak jsem si jeho obsah alespoň na památku vyfotil.
Re: Za poslední týden, 27.08.2021 16:29, Pavla, (O přírodě)
Hotový pohádkový dědeček. Akurát ten by před ukřičenými mladými ženami s pobíhajícími dětmi určitě neutekl, naopak by ženy zklidnil a děti utišil. Takže příště napravit, dědečku, ju?
Re: Re: Za poslední týden, 27.08.2021 16:40, MACEK, (O přírodě)
Hory mají své kouzla a pro vyvolené i dary, tebe neustále obdarovávají
Re: Re: Za poslední týden, 27.08.2021 19:09, Kraken(m), (O přírodě)
Dědeček jo, ale pohádkový? Kdybys je slyšela, tak bys určitě utekla taky!
Re: Za poslední týden, 27.08.2021 16:09, Kraken(m), (O přírodě)
Jinak jsem tam vyfotil jen muchomůrku červenou. Letos první.
A včera jsem se rozhodl, že tu dole ve smrčině posbírám ještě pár ryzců na falešnou račí polévku. Ale nacházel jsem jen dřevokazy rosolovité na pařezech.
Některé byly docela fotogenické.
Ale radost mi udělaly lopatičky kyjovité.
Našel jsem je v těch místech poprvé před rokem a od té doby úspěšně expandují.
Včera rostly skupinky lopatiček na mnoha různých místech, ale objevil jsem i solitéry.
A nakonec ještě modrásek podobný, sameček. Musel jsem si ho nechat určit, ty rozdíly pozná jen odborník.
Re: Re: Za poslední týden, 27.08.2021 22:07, soucekp, (O přírodě)
Lopatičky jsou parádní! U nás bývají později
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30