Re: Musím zase něco nahodit, 03.05.2012 18:47, Forrest Run(m), (O přírodě)
Vítej v klubu Nestíhačů, taktéž jsme permanentně ve smyku.....;-)...fotky i nálezy máš fešný a to Ti to pochválím od srdce, né jako jinde falešně a účelově ála Anální Alpinisti Pete a spol.!;o)
Neboj, ven chodíme, houby sápeme i fotíme, ale nestíháme upravovat a uveřejňovat...dokonce jsme poprvý vytáhli do terénu i Romču a jakej je to Kačenkodlak, byla radost pohledět, jak je kosí po tuctech a svědomitě aportuje do košíku!;-)
Jo a asi po půl roce nakouknul na Robiho Totalitní Stránky a musel jsem se smát....jak hystericky a křečovitě Diktátor staví na odif "jednotu pracujícího lidu" i "výdobytky proletariátu"!;-)
A do toho začal bezostyšně kopírovat Damykácký i naše zlepšováky;-)....pro mě je to důkaz toho, že sám není schopen ničeho kreativního a že to děláme dobře a že nás považuje za nebezpečně konkurenceschopný, když mu to za tu vostudu stojí!

Sežeň "Vobchodníka s deštěm" a za pár tejdnů jsou tu barevňáci, tentokrát už pojedeš najisto, osobně to den předem prověřím...a nebude to jen vo barevnejch hřibech, ale i o dalších raritkách,...mám spoustu typů od Vladimírka A. i od Jirky Polčáka, Jaryna Malýho, Lojzika Vágnera a dalších MyokMágů....sám jsem rovněž nezahálel a sbíral jsem informace o šípákovejch doubravách, jilmovejch fragmentech a daších potencionálně zajímavejch flíčcích!:o)