Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Přísečnice, 27.04.2012 22:59, Forrest Run(m), (O přírodě)
Tak kdopak mi řekne původní účel týhle unikátní stavby? Nápověda....mramorová čočka.....
Re: Přísečnice, 27.04.2012 22:59, Forrest Run(m), (O přírodě)
Re: Re: Přísečnice, 28.04.2012 02:22, fáfa(m), (O přírodě)
..vápenka na Kovářské he he..
Re: Re: Re: Přísečnice, 28.04.2012 10:16, Forrest Run(m), (O přírodě)
Správně, Fafíno!:-)
Nicméně naše náfštěva nebyla motivována ani tak architekturou, jako spíš tím, že na smrčinách na vápenci/mramoru/křídě by mohl bejt masečník.... Ledva jsme vykročili k hranici lesa, málem se mi zastavila hercna!:-)
Když jsem se trochu vydejchal a byl zase s to koordinovat lokomoci údů, řekl jsem si:"To nebude von, hned vedle je jíva a z ní mohlo spadnout ušisko a tak nějak přischnout k mechu tak, že to vypadá, že z něj vyrůstá.....
Re: Re: Přísečnice, 29.04.2012 15:44, kápo(m), (O přírodě)
No týý woe,-sice to vypadá,jak ušisko,ale když se podívám na tu strukturu vnějšku plodnice....já jen nevím,jestli je možný,aby masečník takhle vyschnul zevnitř?? je to zajímavej nález,příští rok hlídat,hlídat...
Nicméně ani podrobná kontrola koruny stromu žádnej Jidášůf Slech neodhalila....vzal jsem tedy exikát, kterej se nicméně během 48 hodin transportu a následnýho skladování změnil na žalostnou hromádku hnědýho želé...zase bych mohl tvrdit, že ušisko by to vydrželo, ale nebylo by to férový, takže se tam po něm podívám i příští rok, lokalitu mám zaměřenou s přesností na metr!:o)
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30