Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Inverze, 13.12.2013 21:20, gazela(m), (O přírodě)
Chcete-li zažít pocit téměř nadpozemský, udělejte si v těchto dnech výlet do hor. Dole chlad a šedivo, na horách nádhera. Pod dekou z mraků Liberec, Jablonec......, vzadu Krkonoše
Re: Inverze, 14.12.2013 13:18, Patrik(m), (O přírodě)
zajímavé foto
Re: Inverze, 13.12.2013 21:20, gazela(m), (O přírodě)
Fotogenický Ještěd. Letos se slavilo 40. výročí otevření
Pohled západním směrem
a ještě jednou stejným směrem
Tudy vede lanovka do Horního Hanychova
Pohled k severu je na Jizerské hory
A sluníčko svítí od jihu V rozhovoru s několika lidmi jsem se dověděla, že přijeli z Mladé Boleslavi a z Prahy. Já sama jsem to viděla prvně v životě, a to už toho pamatuji. Ten pohled z výšky stojí za to. Doporučuji:-)
Re: Re: Inverze, 13.12.2013 21:31, Zdeno(m), (O přírodě)
A já doporučuji Tvoje fotky...Opravdu nádhera...
Re: Re: Re: Inverze, 13.12.2013 22:02, Zdeno(m), (O přírodě)
Ovšem, myslel jsem si, že Ještěd, (podobně jako Mattoni...) už není...
Re: Re: Inverze, 13.12.2013 21:58, vlk(m), (O přírodě)
...mléčná fantazie...klobouk dolů Jaruško...
Re: Re: Re: Inverze, 13.12.2013 22:14, gazela(m), (O přírodě)
Klucí, dík. Zdeno, na tuhle tvoji sopečnou fotku se pamatuju. Ještěd tam naštěstí ještě je a na parkovišti u chaty Ještědky ani nechtějí parkovné. Lanovka taky jezdí, je to dobrý výlet třeba i s dítětem. A restaurace je otevřená. Co víc si přát?:-)
Re: Re: Re: Re: Inverze, 13.12.2013 22:56, Zdeno(m), (O přírodě)
Tenhle obrázek Ještědu je mnohem mladší a tady nepublikovaný...K těm krásným obrázkům Ještědu přidám jeden, který vznikl nedávno sotva dva kilometry pod tou mlhovou pokličkou. Při kontrole zahrady jsem si všiml, že mi spadlo pařeništní okno, opřené o plot. Zvedl jsem ho tedy... Přijde mi ten styl trochu jako od Mistra Josefa Sudka. Neplést s Janem Saudkem. Oba jsou geniálními fotografy, Josef Sudek proslul poetickými černobílými zátišími, obrázky, často exponovanými přes okno. Jan Saudek preferuje živé objekty.
Re: Re: Re: Re: Re: Inverze, 13.12.2013 23:19, gazela(m), (O přírodě)
Jo, někdy se zadaří. A máš-li oko pro vidění harmonické kompozice i z jednoduchých předmětů, máš vyhráno. A vidíš víc, protože se vlastně nikdy nemůžeš nudit. Ono ti to nedá, stále hledáš, všímáš si, nacházíš. No a o tom to je:-) Jan Saudek fotí nádherně živé objekty, ale asi jen ženy:-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inverze, 13.12.2013 23:38, Zdeno(m), (O přírodě)
No, spíše častěji, ale umí se dívat a má nadhled...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inverze, 14.12.2013 11:45, Yohaness(m), (O přírodě)
Sudek by to dal takto...(sorry,Zede, za smělou úpravu)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inverze, 14.12.2013 15:08, Zdeno(m), (O přírodě)
No tos mi udělal radost, díky. Tady to má tu jeho melancholii (mlaďoši by to dnes nazvali drajvem, no ni?...).
Re: Re: Re: Re: Re: Inverze, 14.12.2013 21:27, Forrest Run(m), (O přírodě)
Re: Re: Inverze, 13.12.2013 22:06, basset(m), (O přírodě)
Nádherná sada. Moc líbí
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30