Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Na horách, 18.06.2020 00:43, Kraken(m), (Houby)
Dnes jsem vyjel do hor, chtělo to už změnit lokalitu. Žena mě "vyhnala" pro masáky, jednoho jsem viděl z auta už cestou nahoru, jak trůní u silnice . Těšil jsem se, že jich nasbírám plný koš, ale nakonec jsem nahoře nenašel ani jednoho. Proto mi srdce poskočilo, když na mě u rybníka zpoza kapradí vykoukl tenhle první ataman.
Re: Na horách, 18.06.2020 00:43, Kraken(m), (Houby)
A bylo líp, nacházel jsem další.
Pokaždé, když je doluji ze země, překvapí mě, jak velký kus třeně je tam ještě ukrytý.
Tenhle už je s ohledem na Henryho poslední. Ani těch křemenáčů nakonec nebyl plný košík, ale já byl spokojený.
Re: Re: Na horách, 18.06.2020 01:01, basset(m), (Houby)
.. i tak je to na mrtvici
Re: Re: Na horách, 18.06.2020 20:35, vlk(m), (Houby)
...parádní krasavci...
Kromě několika kozáků jsem našel ještě pár kovářů za zenitem a tohoto krasavečka.
Re: Re: Na horách, 18.06.2020 06:46, MACEK, (Houby)
Blahopřeji
Jinak jen jednu pošvatku...
A vlčí mléko červené. Toho masáka jsem pak na zpáteční cestě sebral taky, byl veliký, masitý a úplně zdravý. Dokonce i třeň, což bývá málokdy. Když jsem ho přidal do košíku, tak byl přece jenom nakonec plný.
Re: Re: Na horách, 18.06.2020 09:22, Véna, (Houby)
Pěkné Karle.
Re: Re: Na horách, 18.06.2020 19:05, Pavla, (Houby)
Opjavdu kjásné, Kjakene. Já mám prostě ráda, když je u fotek nějaký ten pokec, z kterého na mě dýchnou emoce, lesní atmoška, potažmo autorova láska k houbám. A to všechno v Tvých příspěvcích nacházím, Kájo, takže za mě díky.
Re: Re: Re: Na horách, 19.06.2020 10:08, Kraken(m), (Houby)
Ó díky! Kvůli atmošce ještě přidám místo činu.
Re: Re: Re: Re: Na horách, 19.06.2020 12:16, houbomil-Klášterec(m), (Houby)
Ten rybník znám-předloni jsme ho slovovali,jak jsem dával ty raky!Jinak paráda,takže už začali i na vrchu!
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30