Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Kdo neskáče, není houbař..., 14.06.2020 19:46, Pavla, (O přírodě)
já včera hrála se skokanem na skokanou a potom si skočila na houby. Upozornění: Následující obrázky nejsou určeny pro alergiky na Neoboletus luridiformis.
Re: Kdo neskáče, není houbař..., 14.06.2020 20:54, tomaj, (O přírodě)
Tento záběr se mně líbí. Jak to děláte, že ti živočichové postojí. Mně všechno uteče.
Re: Kdo neskáče, není houbař..., 14.06.2020 19:46, Pavla, (O přírodě)
Les mě mile přivítal - ne chlebem a solí, ale poctivým kovářským koláčem, a tak jsem si z něj kousek ukrojila. ;)
Nejdřív jsem zahlídla tři, ale za tím největším se skrýval ještě jeden prcek kovářský.
Já vím, že pro někoho jsou to "jenom" kováři, ale když na Vás po dlouhé zimě ti první takhle juknou u cesty,
neříkejte, že Vám srdce nevyskočí až na půdu.
Ovšem nutno říct, že z košíkových jsme včera našli jen ty kováře, a to jsme si vlastně na ně ani ten košík nevzali.
Tohle není aranž, jen pro převoz narychlo přesypané z tašky do květináče. A jaká že byla dnešní první letošní echt houbová polívka, ptáte se? No přeci miliónová. Co nejdřív si zas musíme skočit do lesa pro čerstvé. Hop, hop, hop ... tak ahój a pěkný nedělní večer všem.
Re: Re: Kdo neskáče, není houbař..., 14.06.2020 20:03, MACEK, (O přírodě)
Líbí, blahopřeji
Re: Re: Kdo neskáče, není houbař..., 14.06.2020 20:24, houbomil-Klášterec(m), (O přírodě)
Kovaříci jak malovaní- potěší,gratulace!
Re: Re: Kdo neskáče, není houbař..., 14.06.2020 20:48, vlk(m), (O přírodě)
...paráda...
Re: Re: Kdo neskáče, není houbař..., 14.06.2020 21:06, mipera, (O přírodě)
Pěkné
Re: Re: Kdo neskáče, není houbař..., 14.06.2020 22:24, Dano, (O přírodě)
To snad ani není možné, já včera prošel na horách jejich místa, skoro nic. Dneska u nás a taky nic a ty toto. Perfektní
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30