Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Taktéž se připojujeme k narozeninovýmu přání Kryšotovi, 07.12.2013 19:22, Forrest Run(m), (O přírodě)
Forrestůf Klan přeje Kryšotovi srdečně fšechno NEJ a MAX, hlavně tu sexuélní svěžest!:-) A abychom taky ocitovali klasika:"Ať Ti dělá radost ta velká chlupatá věc, co si neustále trénuješ!"....myslíme Jessiho! My se taky pomalu rozrůstáme, přibejvaj morčouni a přibyli i myšové!:-) Adolfka jsem našel při houbingu, pořídili jsme mu Klotyldu, zajímavý a komický je jejich společný soužití s morčounama. Jinak jsem dnes mluvil s Kryšotem, zrovna je na cestě na Ozzáka do Stověžatý, moc Vás fšechny zdraví a děkuje za přání, zejtra by se sem měl juknout!
Re: Taktéž se připojujeme k narozeninovýmu přání Kryšotovi, 08.12.2013 06:31, Mahony(m), (O přírodě)
Milená fotečka, připojuju se ke gratulaci, všechno NEJ Krýšo
Re: Taktéž se připojujeme k narozeninovýmu přání Kryšotovi, 08.12.2013 07:57, Kraken(m), (O přírodě)
Tak jestli sem Radku nakoukneš, přijmi i ode mě přání všeho nejlepšího k narozkám. U tebe je ještě co slavit! Jinak my se taky rozrůstáme, na jaře mi přibudou dvě vnoučata!
Re: Taktéž se připojujeme k narozeninovýmu přání Kryšotovi, 07.12.2013 19:22, Forrest Run(m), (O přírodě)
Re: Re: Taktéž se připojujeme k narozeninovýmu přání Kryšotovi, 07.12.2013 20:00, Patrik(m), (O přírodě)
ti sou fajní
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30