Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Když v lese nic neroste, 01.03.2020 09:30, Pavla, (O přírodě)
máme na to rodinnou okřídlenou hlášku: "Mrtvý les". Říkáme to pochopitelně z legrace a smějeme se u toho, ale minulý týden lesík tak trochu "mrtvě" opravdu vypadal.
Re: Když v lese nic neroste, 01.03.2020 23:15, Dano, (O přírodě)
Jak z nějakého hororu, já včera taky potkal dvě lišky, ale ty ještě nebyly ani vychladlé, bylo mi z toho nějak smutno. Pak je třeba obrátit myšlenky na kosti z fajn vepřového kolena třeba a to přejde..
Re: Když v lese nic neroste, 01.03.2020 09:30, Pavla, (O přírodě)
Za mlada to musel být velký frajer, viďte? Škoda, že jsem na něj nenatrefila dřív. Stejně jako na jeho vyprášeného souseda stařečka vatovce obrovského, který dožíval opodál.
Na jedné straně mrtvo, na druhé živo. P. Chvostoskoková vybírá prsní implantáty. Snad nepřebrala.
Re: Re: Když v lese nic neroste, 01.03.2020 20:39, Forrest Run(m), (O přírodě)
Jako v tom vtipu? Kámoška se ptá kámošky:"Hele a nepřehnala jsi to s těma umělejma prsiskama?" "No, víš, oni už neměli prsa číslo 3, po kterejch jsem toužila, tak jsem si tam nechala naroubovat jedničku prdel!"
Rosellinia sp.
A tak jsem se radovala jen z mála - choroš poloplástvový,
dřevnatky na dlouhé nožce.
Re: Re: Když v lese nic neroste, 01.03.2020 13:56, basset(m), (O přírodě)
sqělé
Kytičky fotím taky ráda, ale tak pěkně jako zdejší umělkyně mipera to neumím. ;)
Re: Re: Když v lese nic neroste, 01.03.2020 17:38, mipera, (O přírodě)
Máš to, Pavlo, pěkné. S tou umělkyní jsi mě tedy pobavila...
Re: Re: Když v lese nic neroste, 01.03.2020 20:41, Forrest Run(m), (O přírodě)
Plicník parádní, funguje nejen na dýchací cesty, ale i na ledviny!:-)
Tož jsem si jen natrhala kytičku medvěda na chleba, pokochala se pohledem na sněženky a zazvonil zvonec. Pěknou neděli.
Re: Re: Když v lese nic neroste, 01.03.2020 19:51, tomaj, (O přírodě)
Fotky máš pěkné.
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30