Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Choroba se uzdravila, Haasiellu ulovila, 14.11.2013 12:44, Hanýžka(m), (O přírodě)
Ahoj, díky všem, kdo mi přáli zdraví. To se dostavilo a já se vypravila sklidit hlívu na mém místečku nedaleko domova. Byla tam, kromě ní i sametonožky a ohnivce, ale já uviděla něco, co jsem fotila raději.
Re: Choroba se uzdravila, Haasiellu ulovila, 14.11.2013 12:44, Hanýžka(m), (O přírodě)
Moje milovaná kalichovka půvabná. Nevěřila jsem, že tam bude a tak jsem si nevzala foťák, jen mobil. Ten pohled na polorozpadlé plodnice mě moc nepotěšil.
Na této lokalitě další 2 trsy asi půl metru od tohoto a v dobrém stavu.Střídavě jsem jásala a nadávala si za lenost, že ten foťák nemám...
To bylo včera, dnes jsem vyrazila vybavená - a zjistila, že ať vyvažuji bílou jakkoliv, můj foťák tu oranžovou prostě nedává.Ve skutečnosti jsou mnohem lososovější. A to už jsem zonerovala.
Re: Re: Choroba se uzdravila, Haasiellu ulovila, 14.11.2013 17:59, Forrest Run(m), (O přírodě)
La Bomba, gratulka, Hanýžko!:-) To je snad 2.lokalita v republice, že?
Re: Re: Re: Choroba se uzdravila, Haasiellu ulovila, 16.11.2013 17:07, Hanýžka(m), (O přírodě)
Pravdu díš, 2. recentní (aktuální) lokalita v ČR, jediná na Moravě. Sleduji ji 2 roky a letos se trochu rozrostla, snad bude dál prospívat. Dnes ta trojička poněkud schlípla.
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30