Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Choroba se nudí, tak se vrtá ve starých fotkách, 11.11.2013 14:16, Hanýžka(m), (O přírodě)
Potvora choroba mě napadla, ale já se bráním a už je mi skoro dobře.
Re: Choroba se nudí, tak se vrtá ve starých fotkách, 11.11.2013 14:16, Hanýžka(m), (O přírodě)
Potřebuji poradit - který je lepší?
Re: Re: Choroba se nudí, tak se vrtá ve starých fotkách, 11.11.2013 15:17, vlk(m), (O přírodě)
...ta spodní je pro mě hezčí...
Re: Re: Re: Choroba se nudí, tak se vrtá ve starých fotkách, 11.11.2013 20:14, Zdeno(m), (O přírodě)
I pro mne při nucené volbě...
Re: Re: Choroba se nudí, tak se vrtá ve starých fotkách, 11.11.2013 16:33, Mahony(m), (O přírodě)
hlasuji pro TO TO
Nedoostřené jsou tentokrát schválně, doostření úplně ničí atmosféru.
Re: Re: Choroba se nudí, tak se vrtá ve starých fotkách, 11.11.2013 14:54, Forrest Run(m), (O přírodě)
Tenhle s vodou se mi líbí víc, Hanýžko!:-) Brzo se úplně vyzdrav, Koc!
Ještě trochu vody
A světla
Poslední
Re: Re: Choroba se nudí, tak se vrtá ve starých fotkách, 11.11.2013 14:57, Forrest Run(m), (O přírodě)
S dovolením se zavěsím s přáním Martinům k svátku, ať neodsouvám tyhle povedený fotky....jen malou technickou....dodatečný doostření jako takový nebejvá problém při nižším ISO, zkus to se stativem, Hančo!;-) K husičce a vínku patří i tahle pochoutka!;-) Schválně, jestli ji poznáte nevyloupanou, Amigos!:-) Tož Martinové, přejeme Vás s Kájinkou fšechno NEJ a MAX, hlavně tu sexuální svěžest a k tomu broučkařovi Mártymu ještě navíc i hodně zajímavejch chitinovejch pancéřáků!:-) A JohaneSS by mohl nahodit recept na pyré!:-)
Re: Re: Re: Choroba se nudí, tak se vrtá ve starých fotkách, 11.11.2013 16:32, Yohaness(m), (O přírodě)
Je to jednoduché: Asi kilogram předem nařízlých kaštanů uvaříme ve vodě nebo ještě lépe v mléce. Vaříme je asi deset minut. Potom je zabalíme do utěrky a pořádně pomačkáme, aby se slupky uvolnily. Očištěné kaštany pomeleme na masovém mlýnku. Do hmoty přidáme máslo, rum, trochu skořice a moučkový cukr a dobře promixujeme... mňam!
Re: Re: Re: Re: Choroba se nudí, tak se vrtá ve starých fotkách, 11.11.2013 22:27, Kraken(m), (O přírodě)
Pečené mi moc nejedou, ale to pyré nezní špatně!
Re: Re: Re: Choroba se nudí, tak se vrtá ve starých fotkách, 11.11.2013 18:42, Zdeno(m), (O přírodě)
Já ne...Kdopak ví proč?...
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30