Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
ohnivcování :-), 07.01.2012 19:21, Kájinka(m), (O přírodě)
No s Fáfou se srovnávat nemohu ani ve snu a ani na to nemám odvahu. Moji první ohnivci. Nevím jak Vám, ale mě toto připomíná Afriku s Kanárama.
Re: ohnivcování :-), 07.01.2012 19:23, Kájinka(m), (O přírodě)
Seznamování s novým foťákem bude ještě chvíli trvat.
Re: Re: ohnivcování :-), 07.01.2012 19:25, Kájinka(m), (O přírodě)
Pokus o detail. Taky v tom vidíte to co Peťura???
Re: Re: Re: ohnivcování :-), 07.01.2012 19:28, Kájinka(m), (O přírodě)
Teď jsem zjistila, že na sebe blbě reaguju, tak už to dopatlám a pro příště si to napíšu červeně na čelo :-)))) Jedna srdeční
Re: Re: Re: Re: ohnivcování :-), 07.01.2012 19:35, Kájinka(m), (O přírodě)
V další části dnešního houbingu se ukázal i Korálovec bukový. Sice už lehce v rozkladu, ale taky potěšil :-) Pokračování zase příště. Tak houbám zdar a nazdar Kájinka :-))) P.S.: zatím je tu samá elita co se vědomostí a fotografií týče, tak to já se dobrovolně zavěšuji na konec řady jako takový ten limitující faktor chichichi :-)))
Re: ohnivcování :-), 08.01.2012 01:13, fáfa(m), (O přírodě)
..no tak Kájo nedělej ze mě nějakýho echtfotografa vždyť to cvakáme skoro všichni stejně..třeba tady u tý Afriky bych trochu víc přistínil a ubral světlo,fotka se mi jeví jako dost kontrastní furt lepší víc přistínit a pak v Z projasnit stíny..hlavně neupravovat barevně ani teplotou barev...toť je jenom můj názor,s nikym se nechci dohadovat jestli je to tak nebo ne..o.k.:o))
Re: Re: ohnivcování :-), 09.01.2012 09:31, Kájinka(m), (O přírodě)
.. že ty si znovu požil, prej cvakáme to všichni stejně :-)))) Moc díky za tvůj názor, rady a povzbuzení, ještě si s foťákem budu muset hodně pohrát a pořádně to všechno vychytat. Je fakt, že v sobotu jsem z toho výsledku byla hodně hodně moc špatná, ale teď jsem zase nějaká plná optimismu a chuti to všechno zase přenastavit a zkoušet a zkoušet a zkoušet :-)))
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30