Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
A slunce pálí jen, 06.08.2017 18:14, Pavla, (O přírodě)
a slunce pálí jen
Re: A slunce pálí jen, 06.08.2017 19:22, Zdeno(m), (O přírodě)
Nevíš náhodou, proč, i když slunce zapadá, se zkracuje můj stín?
Re: Re: A slunce pálí jen, 06.08.2017 19:56, basset(m), (O přírodě)
Jedině, že by jsi "rostl" do země rychleji než zapadá slunce
Re: Re: Re: A slunce pálí jen, 06.08.2017 20:59, Millda, (O přírodě)
Mně se někdy při západu slunce zkrátí stín, když si sednu. Jestli to nebude tím.
Re: Re: Re: A slunce pálí jen, 06.08.2017 22:19, Zdeno(m), (O přírodě)
Racionální úvaha...
Re: A slunce pálí jen, 06.08.2017 18:14, Pavla, (O přírodě)
a stínu šmouhu šedivou batolec duhový táhne za sebou. ;) Můj včerejší radostný objev. Nedávno mi tady o něm Kraken prozradil, že mu moc chutná ho*** , no a já se zas dočetla, že fotografové, kteří maj na něj spadeno, s sebou nosí tvarůžky v pívu, protože ty mu prý taky šmakujou. Holt motýl gurmán.
Náš včerejší oční dialog (tzn. beze slov) On: „Tak na to zapomeň.“ Ona: „Vždyť nic neříkám.“ On: „Je horko, nepršelo, nerostou. “ Ona: „Vždyť nic neříkám.“ A tak se místo na houby, šlo na výšlap. To víte, že jsem odbíhala, jak se jen dalo, ale tentokrát jsem muži musela dát za pravdu. Houby žádné, a pokud už nějaké, vypadaly asi jako tato penízovka širokolupenná.
Chvilka u potůčku
a mé troufalé určení bez mikroskopu - míhavka odbarvená.
Re: Re: A slunce pálí jen, 07.08.2017 00:32, Kraken(m), (O přírodě)
Už jsem se bál, že je nevytáhneš! Teda ty míhavky samozřejmě! Taky by to mohly být filisporia nebo leptospora...
Kousek před vrcholem na písčité cestičce mě potěšily tyto dvě houbičky, opět zcela laicky mnou určené jen podle obrázků a popisků na netu (což se nedá, já vím) jako vláknice (snad) hladká).
Pokud je Lysá hora královnou Beskyd, tak králem Beskyd je určitě druhý nejvyšší vrchol Smrk, ze kterého Vám posílám čumkartu.
Re: Re: A slunce pálí jen, 07.08.2017 00:34, Kraken(m), (O přírodě)
Díky za čumkartu. Fakt čumím, je nádherná!
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30