Re: Re: Re: Re: Re: Re: Copak je to za bramboru...., 13.08.2013 22:17, Zdeno(m), (O přírodě)
Děkuji zuřivě...Jupíííí. Tak jak to bylo doopravdy. Jediné, co můj slábnoucí mozek intuitivně schválil, že to bude nějaká hvězdovka. Měl jsem podezření i na hvězdáka, po konzultaci se strýčkem Guůůůglem jsem ovšem tuto myšlenku zavrhl. Tak všichni moji dobří Slováci, ke kterým mám díky studiím tamtéž neobyčejně niterný a pozitivní vztah.(Za čtrnáct dní to bude padesát let, co jsem tři roky měl adresu bydliště v Bratislavě...). Skvěle sofistikované stránky nahuby.sk mne dostaly do obrazu a začal jsem dedukovat. Jsa trochu matematikem, logikem, vizionářem, racionálním glosátorem, skeptickým murphyovským nevěřícím Tomášem a hlavně protřelým polepšovňákem, škrtal jsem hypotézy jednu po druhé. A vida...Na konci zbyla jen Berkeleyova a vlasohlavá...Tu první jsem už viděl v této fázi a tož "alea iacta est", bylo vymalováno...Poučení z reality (a krizového vývoje)? Prakticky nikdo nefotí uzavřené "cibulky". Budiž impulzem fotografům, aby při dokumentování nezapomínali...