Přihlásit se Seznam uživatelů
Seřazení podle vláken | Seřadit podle času | Pouze vlákna | Doporučené
Nadpis
O příroděHoubyO fotografováníKvízy
Včera jsem si přece jen na chvíli odskočil do lesa., 19.04.2017 12:49, Kraken(m), (Houby)
A to kvůli Henryho báječnému receptu s kačenkami. Jen jsem ho tentokrát trochu upravil a místo chřestu jsem tam dal poupata česneku medvědího.
Re: Včera jsem si přece jen na chvíli odskočil do lesa., 19.04.2017 14:54, MACEK, (Houby)
Paráda, jistě i budou dobře chutnat. Vzhledem k aktuálním možnostem sběru hub v okolí Vyškova, žádám doporučit recept na zavařování Síťkovců, Troudnatců, Ohňovců.....
Re: Re: Včera jsem si přece jen na chvíli odskočil do lesa., 19.04.2017 16:35, basset(m), (Houby)
Stačí říct. 1) vypravíš se do lesa, kde zaručeně jsou 2) vybavíš se na cestu motorovou pilou, doporučuji Husqvarna 3) na záda vezmeš babskou nůši ... nn-3) ukořistěné síťkovce, troudnatce, ohňovce, ... rozemeleš na prášek nn-2) prášek smícháš s herkulesem a ze vzniklé hmoty vytvaruješ kačenky a smrže nn-1) zavaříš s paprikami, chřestem a šalotkou nn) ve finálním koštu vybavíš všechny zúčastněné náhradním chrupem nn+1) rozesíláš přes internetové objednávky do celého světa za neskutečné peníze Za utržené peníze se přesuneš do oblastí, kde rostou kačenky a smrže a konečně si zahoubaříš
Re: Re: Re: Včera jsem si přece jen na chvíli odskočil do lesa., 19.04.2017 23:28, Dano, (Houby)
Tady si dělá někdo srandu z Macka.
Re: Re: Včera jsem si přece jen na chvíli odskočil do lesa., 19.04.2017 16:57, Zdeno(m), (Houby)
A taky h....
Re: Včera jsem si přece jen na chvíli odskočil do lesa., 19.04.2017 17:53, tapik, (Houby)
jseš dobrá kuchyňka
Re: Včera jsem si přece jen na chvíli odskočil do lesa., 19.04.2017 12:49, Kraken(m), (Houby)
Bylo to tak dobré, že jsem se pro ně vydal ještě jednou, než definitivně přestanou růst. Hodně jich už bylo po smrti, ale pár pěkných se ještě dalo najít.
Roste teď docela dost destic chřapáčových.
Tak jsem je tam přidal taky.
Našel jsem i takové macky!
Jinak už jen nějaké hnojníky...
Rosolovku mozkovitou...
A tuhle drobotinu, u které nevím, co se z toho vyvrbí.
Re: Re: Včera jsem si přece jen na chvíli odskočil do lesa., 19.04.2017 16:10, petras, (Houby)
Jé,moje oblíbené helmovky,asi.
Zobrazovaný počet vláken: 10 20 30